Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Full in love η ηθοποιός από το IQ 160 - Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά
Showbiz

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Full in love η ηθοποιός από το IQ 160 - Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Η δυναμική αρχηγός της Αστυνομίας στη σειρά «IQ 160», Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της μέσα από τους θεατρικούς και τηλεοπτικούς ρόλους της, λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Γιώργου Χατζηγεωργίού.

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, που πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά του Star «IQ 160», είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

«Η παθιασμένη καρδιά της», όπως η ίδια δηλώνει, είναι δοσμένη σε έναν άνθρωπο που δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος, συγκεντρώνει όμως όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που η ηθοποιός έψαχνε σε έναν σύντροφο. Η ευφυΐα, το πάθος και το χιούμορ προσδιορίζουν τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, ο οποίος εργάζεται ως creative/art director.

Είναι απόλυτα ταιριαστοί, όπως λένε οι φίλοι τους. Λατρεύουν τα ταξίδια και τη θάλασσα και ανυπομονούν για τον ερχομό του καλοκαιριού, που είναι η αγαπημένη τους εποχή. Εκείνος αγαπά τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ και τα extreme sports και εκείνη φαίνεται ότι σιγά-σιγά τον ακολουθεί στα χόμπι του.

babouka29_329592485_896581774945260_4278923368070017325_n.jpeg

Σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στα social media, στα σχόλια της οποίας τη ρωτούν χαριτολογώντας αν πρέπει να «ραφτούν» για τον επικείμενο γάμο της, εκείνη όχι μόνο δεν διαψεύδει, αλλά απαντά με χιούμορ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Οι μεγάλοι έρωτες είναι καταδι κασμένοι να γράψουν ιστορία», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός και, όπως όλα δείχνουν, η ίδια έχει επιλέξει να ζει έντονα κάθε στιγμή της ζωής της. Δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, αφού μαζί έχουν καταφέρει να χτίσουν μια πολύ όμορφη σχέση αγάπης, σεβασμού και κατανόησης, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον.

Παράλληλα με την τηλεοπτική σειρά, φέτος πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» του Νίκου Σκορίνη, στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου».

Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών και είναι ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή, αφού έχει σπουδάσει σύγχρονο τραγούδι. Εχει παίξει, επίσης, σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές («Ευτυχισμένοι μαζί», «L.A.P.D.», «Χαρά αγνοείται», «Ήρθε και έδεσε» κ.ά.). Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως ο Θέμης Μουμουλίδης και ο Δημήτρης Μυλωνάς, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως βοηθός σκηνοθέτη.

Πηγή: Reallife

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved