Ήβη Αδάμου: «Με έχει σημαδέψει η συνεργασία μου με την κυρία Μαρινέλλα»
Showbiz

Ήβη Αδάμου: «Με έχει σημαδέψει η συνεργασία μου με την κυρία Μαρινέλλα»

Λίγο πριν μπει στην Τρίτη δεκαετία της ζωής της η Ήβη Αδάμου ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και είναι έτοιμη να υποδεχθεί κάθε καλό που της συμβαίνει.

Η Ήβη και ο σύντροφός της Μιχάλης Κουινέλης των Stavento αυτοσχεδιάζουν στο πεντάγραμμο της ζωής ενώ το κομμάτι της ψυχής τους η κόρη τους Ανατολή-Νεφέλη, είναι η πηγή της έμπνευσής τους.

Ισορροπημένη, μεστή, δροσερή, με φρέσκια ματιά στο τραγούδι και τη μουσική, η όμορφη και ταλαντούχα Ήβη μιλά για όλα στη Realnews χωρίς περιστροφές.

  • Δεν σ' αφήνω». Νέο single με τη Daphne Lawrence από την Panik Records. Ένα δυναμικό κομμάτι που είναι μάλλον γυναικεία υπόθεση...

Σίγουρα είναι γυναικεία υπόθεση. Πάντα μου άρεσαν οι συνεργασίες. Το τραγούδι αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Μου βγάζει μια ανεμελιά και μια ελευθερία. Είναι και βιωματικό. Βγήκε μέσα από ένα παιχνίδι που έκανε ο Μιχάλης με την κόρη μας. Την κρατούσε αγκαλιά και δεν την άφηνε να φύγει. Εκείνη φώναζε -και καλά- ότι «μαμά, δεν με αφήνει», ενώ μέσα της δεν ήθελε να την αφήσει. Αφού πολλές φόρες παρόλο που δεν την κρατούσε σφιχτά, εκείνη φώναζε πάλι το ίδιο και γελούσε. Ο Μιχάλης μού έκανε νόημα ότι δεν την κρατούσε και γελούσαμε όλοι.

  • Συνεργάζεσαι με μια νέα καλλιτέχνιδα, τη Daphne Lawrence, που σημαίνει ότι σου αρέσει η ομαδική δουλειά, αλλά και η προώθηση συναδέλφων που τους εκτιμάς. Θα συμφωνούσες ότι όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να κάνουμε κτήμα μας την αλληλεγγύη; Και όχι μόνο οι γυναίκες, οι άνθρωποι...

Ναι! Όπως είπα, μου αρέσουν πολύ οι συνεργασίες και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν δύο γυναίκες! Ή και πολλές... Η Daphne θεωρώ ότι είναι από τα νέα παιδιά στον χώρο που έχουν ταλέντο. Μου αρέσει και ο τρόπος που γράφει. Εννοείται πως μου αρέσει να βοηθώ πάντα νέα ταλέντα.

Δεν ξεχνώ ποτέ και εγώ ανθρώπους που όταν πρωτοξεκίνησα τόσο μικρή, 16 χρόνων, μου έδωσαν ευκαιρίες και με βοήθησαν. Οπότε και εγώ, με τη σειρά μου, προσπαθώ όσο μπορώ πάντα να βοηθώ τα νέα ταλέντα. Στηρίζω απίστευτα την αλληλεγγύη, πόσο μάλλον τη γυναικεία, και το δείχνω και έμπρακτα και μέσα από τα τραγούδια μου.

  • Πώς περνάτε τον χρόνο σας με την μικρή;

Κάνουμε πολλά. Ζωγραφίζουμε, πάμε για ποδηλασία, σε παιδότοπους πάρκα, προσπαθούμε να κάνουμε και ταξίδια μαζί της να γεμίζει εικόνες. Παίζουμε επιτραπέζια. Τη βάφω, με βάφει! Πολλές φόρες την παίρνω μαζί μου και σε πρόβες ή στο στούντιο.

  • Πώς αντιδρά όταν σας βλέπει κάπου;

Νομίζω, ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι γίνεται ακριβώς. Σίγουρα χαμογελά και χαίρεται, τραγουδά. Στο μέλλον και μεγαλώνοντας θα έχει πιο πολλές απορίες που είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να τις λύσουμε.

  • Κυκλοφορεί ήδη το άλμπουμ σου «Δικό μου» γεμάτο τυχίες. Τι κρατάς από αυτό;

«Δικό μου. Πολύ συγκινημένη με αυτή τη δουλειά που κυκλοφόρησε από την Panik Records και έγινε χρυσή. Γιατί ο κόσμος την αγάπησε και την αγκάλιασε. Κρατάω κάθε τίτλο τραγουδιού μέσα από αυτό το άλμπουμ και κάθε συνεργασία, γιατί για μένα το καθένα είναι ξεχωριστό για τους δικούς του λόγους. Είτε είναι μια ανάμνηση στο στούντιο, είτε μια ανάμνηση σε συναυλία, είτε μια ανάμνηση από συνάντηση με τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκα. Είμαι ευγνώμων και ανυπομονώ για τα επόμενα.

  • Εκτός από τον Μιχάλη, ποιος καλλιτέχνης σε έχει «σημαδέψει» στη μουσική σου πορεία;

Θα έλεγα τον Μιχάλη. Αλλά είπες εκτός ε; Εκτιμώ βαθύτατα κάθε συνεργασία μου μέχρι τώρα! Αλλά με έχει σημαδέψει η συνεργασία μου με την κυρία Μαρινέλλα. Ένα σχολείο για μένα και ένας άνθρωπος που είχε πολλά να μου δώσει, και να μου διδάξει. Πέρα από το ταλέντο που είναι απίστευτο, λάτρεψα την ψυχή. Και πιστέψτε με, έχει μεγάλη ψυχή.

marinella-hbh-adamoyjpg.jpg
  • Ξεκινώ τη φράση «Σαν έρθει η μέρα» από την πρώτη σου επιτυχία. Πώς θα τη συμπλήρωνες;

Σαν έρθει η μέρα... που θα δω την Ανατολή μου να μεγαλώνει όμορφα, να είναι γερή και ευτυχισμένη, περήφανη για εμάς. Κι εμείς γεροί να την καμαρώνουμε.

  • Ο κόσμος σε έχει αγαπήσει και έχεις πλατινένιες και χρυσές πωλήσεις. Τι θα ήθελες να πεις για τους fans σου;

Οι fans μου είναι η κινητήριος δύναμή μου! Χωρίς αυτούς δεν γίνεται να προχωρήσει τίποτα! Ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» όλα αυτά τα χρόνια που με στηρίζουν, δείχνουν την αγάπη τους και εξελισσόμαστε γι' αυτούς και με αυτούς παρέα…

Τα λόγια είναι περιττά για την αγάπη που δέχομαι. Ανταποδίδω και δουλεύω πολύ σκληρά για να πηγαίνουμε μαζί όλο και πιο ψηλά με όμορφα τραγούδια.

  • Πώς αντιμετωπίζεις τις κρίσεις;

Πάντα σκέφτομαι ότι και οι κρίσεις είναι ένα κομμάτι της ζωής, ρυθμός παλμός. Ετοιμαστείτε για μια πολύ όμορφη συναυλία!

  • Τι άλλο ετοιμάζεις;

Ετοιμάζουμε το επόμενό μας κομμάτι με τον Μιχάλη. Σύντομα θα γυρίσουμε και το βιντεοκλίπ. Είναι διαφορετικό, με υπέροχο ρυθμό. Θα μπει το καλοκαίρι πάλι στις ψυχές μας πιστεύω. Επίσης ακολουθούν και άλλα πολύ όμορφα κομμάτια, συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved