Γιάννης Πλούταρχος- Μαρία Παπαδοπούλου: Μια οικογένεια- γροθιά
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος- Μαρία Παπαδοπούλου: Μια οικογένεια- γροθιά

Ο Γιάννης Πλούταρχος εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Παπαδοπούλου και μαζί έχουν αποκτήσει 5 υπέροχα παιδιά.

Ο Γιάννης και η Μαρία έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα οικογένειας, αφού τα δικά τους πιστεύω για αυτόν τον ισχυρό θεσμό είναι όσο πρέπει να πρεσβεύουν όλοι.

202202081303080.4513_ELEONORA_KAKOSEOY_MARIA_PAPADOPOYLOY_GIANIS_PLOYTARXOS_722022-(1).jpg


Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα έχει πει ο Γιάννης Πλούταρχος στις συνεντεύξεις του για την οικογένειά του και την υπέροχη σύζυγό του:

  • Στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους και οι δυο ασχολούνταν με το τραγούδι. «Δεν ήξερες πώς θα πάει αυτή η καριέρα. Μπορεί να είχε πάει μια χαρά. Αλλά όταν είπαμε να διαλέξει τραγούδι ή οικογένεια, μου είπε “οικογένεια”». Όταν ζηλεύει συνήθως με κοιτάει και μου λέει ¨Όλα καλά;¨ κι εκεί τελειώνουν όλα», είχε πει ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του.
maria-papadopoulou-auti-einai-i-yperochi-syzygos-tou-gianni-ploutarchou-kai-mitera-ton-5-paidion-tous-3.jpg
  • «Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε είχε πει το 2014. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένεια της. Η Μαρία δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Δύσκολα την κερδίζεις. Είναι προστατευτική. Καταλαβαίνει όποιον την πλησιάζει».
1684161380639-995689024-maria-papadopoulou-auti-einai-i-yperochi-syzygos-tou-gianni-ploutarchou-kai-mitera-ton-5-paidion-tous-2.jpg
  • «Όλα ξεκινούν από τον αυτοσεβασμό. Όταν εσύ δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό, τον παρατάς και δεν τον προσέχεις, πώς να σε σεβαστεί ο άλλος;».
  • «Στην αρχή η εταιρεία μου ήθελε να κρύψω τον γάμο μου… Ήθελαν να μου κάνουν και ένα σκάνδαλο, για να ακουστώ, και είπα: «Οχι. Δεν θέλω να γίνει έτσι». Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εγώ ήθελα να με μάθουν όπως ήμουν. Να είμαι αληθινός. Να είμαι ο εαυτός μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved