Χειλά Φαμέλη: Με 5 λέξεις είπε τα πάντα για τη μητέρα της! Η απώλεια & η συγκλονιστική ομοιότητα
Showbiz

Χειλά Φαμέλη: Με 5 λέξεις είπε τα πάντα για τη μητέρα της! Η απώλεια & η συγκλονιστική ομοιότητα

Την πιο συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή της μητέρας έκανε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η λατρεμένη τηλεοπτική Αργυρώ το Σασμού μέσα από πέντε λέξεις είπε τα πάντα για τη δική της μαμά, η οποία δεν είναι πια στη ζωή αλλά πάντα στην ψυχή της.

xristina-xeila-fameli-(4).jpg

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας της – με την οποία όπως θα δεις μοιάζει συγκλονιστικά – κι έγραψε στη λεζάντα: «Η πιο όμορφη όλων .
.Μαμά.».

Οι επώνυμοι και μη φίλοι της παρατήρησαν την απίστευτη ομοιότητα που έχουν.

Δες τη φωτό στη gallery

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά.

fameli-(3).jpg


Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας», έχει πει η ίδια για τη μητέρα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved