Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτό με την κόρη της, η απίθανη ομοιότητα και η ενασχόληση με τις Τέχνες
Showbiz

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτό με την κόρη της, η απίθανη ομοιότητα και η ενασχόληση με τις Τέχνες

Μπορεί η Ελένη Ράντου με την κόρη της, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου να έχουν «χτίσει» μια υπέροχη και τρυφερή σχέση, ωστόσο σπάνια θα δούμε κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά όμως με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά» έγραψε η Ελένη Ράντου στη λεζάντα της φωτογραφίας και όπως θα δεις η ομοιότητα ανάμεσα με μαμά και κόρη είναι τεράστια!

rantou-(2).jpg

Η Νικολέτα είναι ένα κορίτσι μεγαλωμένο μέσα στην Τέχνη, δύσκολα θα επέλεγε κάτι άλλο.

Είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και μάλιστα έχει ήδη κάνει τις πρώτες της εκθέσεις με τους δυο γονείς της να είναι περήφανοι τόσο για το ταλέντο της όσο και για τις επιλογές της.

Δες τη φωτογραφία

«Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου, μου φαίνεται πιο δύσκολη, πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς, μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί», έχει πει η ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved