Απόστολος Ρουβάς: Έτσι περνά τα βράδια με την εγκυνοσούσα σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου!
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Έτσι περνά τα βράδια με την εγκυνοσούσα σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου!

Ο Απόστολος Ρουβάς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς καθώς η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, είναι έγκυος και περιμένει το παιδί τους.

Ο γνωστός σεφ, πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και αδερφός του Σάκη Ρουβά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Ο ίδιος μάλιστα είχε πει σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά: «Την ημέρα των γενεθλίων μου, χάρηκα με την έκπληξη που μου έκαναν, είδα τον πατέρα μου και επέστρεψα στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα… Επέστρεψα μετά τη δουλειά στο σπίτι για να ξεκουραστώ και η έκπληξη ήταν ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί… Μου έφτιαξαν τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα για να το μοιραστώ και που είδατε στο βίντεο.

Θα γίνω για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ, ζω για τη στιγμή… Ψωνίζαμε και μπήκε σε ένα φαρμακείο η Φανή για να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εκεί που καθόμασταν στον καναπέ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος" και ξετρελάθηκα και οι επόμενες μέρες που κύλησαν είχα άγχος μέχρι να "κλειδώσει", να πάνε όλα καλά… δεν μπορώ να σας το περιγράψω… Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν».

apostolos-(6).jpg

Ο Απόστολος Ρουβάς, το βράδυ της Δευτέρας (16/5) πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πώς περνάει μερικά από τα βράδια του πλέον με την σύντροφό του, Φανή.

Οι δυο τους επέλεξαν να πάνε να δούνε ταινία στο σινεμά και πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό! «Movie night out!! 🍿🥤🎬», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Απόστολος Ρουβάς.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας ο Απόστολος Ρουβάς στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved