Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου
Showbiz

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. 

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη τα γεννητούρια της showbiz: «Η Φωτεινή Αθερίδου χθες γέννησε. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε και εμείς χθες πολύ αργά.

foteini-(2).jpg

Να είναι χαρούμενοι, γεροί και καλότυχοι όλοι. Και να είναι πάντα στο φως. Τι ωραιότερο! Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις πως πήγαν όλα καλά. Θερμές ευχές και πολλές αγκαλιές».

foteini-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Φωτεινή είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα και είχε επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός.

«Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ότι όμορφο αυτή η ζωή μας φέρει ! ❤️ #newentry #lifeisbeautiful #23weekspregnant #happy #family».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς που είναι καλός φίλος του ζευγαριού, είχε επιβεβαιώσει πρώτος την ευχάριστη είδηση στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα τονίζοντας πως το ζευγάρι διανύει μία όμορφη περίοδο!

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Αθερίδης και λίγο καιρό μετά ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι περιμένει ξανά αγόρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την ανακοίνωση του ευχάριστου γεγονότος στο Πάμε Δανάη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved