Γιώργος Μανίκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του στο Κάιρο με τον γιο του!
Showbiz

Γιώργος Μανίκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του στο Κάιρο με τον γιο του!

Ο Γιώργος Μανίκας έχει τρελή αδυναμία στον γιο του και φροντίζει να περνά μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Να θυμίσουμε πως η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Γιώργος Μανίκας μετά τον γάμο τους το 2013 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Άγγελο - Ιωάννη. Παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους τελείωσε το 2017 το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και τα έχουν βρει μια χαρά όσον αφορά την ανατροφή του γιου τους.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Μανίκας, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι πήγε διακοπές εκτός Ελλάδας μαζί με τον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι το Κάιρο και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι πραγματικά απίθανα!

«"Όποιος ταξιδεύει πολύ, ξέρει πολλά". Τα ταξίδια είναι, ίσως, μία από τις αποδοτικότερες επενδύσεις μας αφού προσφέρει στους ταξιδιώτες δώρα ανεκτίμητης αξίας τα οποία δεν μετριούνται με χρήματα. Και μια και μιλάμε για χρήματα, εάν οργανώνουμε σωστά και με επιμέλεια τα οικογενειακά μας ταξίδια, ενδέχεται να χρειαστούμε πολύ λιγότερα χρήματα απ φανταζομασταν.

Ένα 3ήμερο στην πόλη μας, το οποίο περιλαμβάνει σινεμά για όλη την οικογένεια, δείπνο, μια βόλτα με φίλους και μια επίσκεψη σε έναν παιδότοπο ενδέχεται να στοιχίζει όσο και ένα 3μερο σε κάποιον κοντινό προορισμό τον οποίο έχουμε προγραμματίσει και κλείσει πολύ νωρίτερα. Η διαφορά είναι πως, εντάσσοντας τα ταξίδια στην οικογενειακή μας ζωή, χαρίζουμε στα παιδιά μας γνώσεις, κοινές εμπειρίες, νέα συναισθήματα και το σημαντικότερο: τους καλλιεργούμε την αγάπη τους για τα ταξίδια!

manikas-(2).jpg

Όταν ταξιδεύουμε με τα παιδιά, τους μαθαίνουμε να είναι προσαρμοστικά.
Όταν ταξιδεύεις, βγαίνεις από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και αντιμετωπίζεις νέες καταστάσεις. Ξενο κρεβατι αντί για το κρεβάτι σου, διαφορετικές ώρες φαγητού ή περισσότερο περπάτημα και περιπέτεια αντί για ένα χαλαρό απόγευμα στον καναπέ, είναι συνήθειες που μοιάζουν πολύ διαφορετικές στα παιδιά.

Αρκετές φορές, μάλιστα, οι συνθήκες δεν είναι όπως τις είχες προγραμματίσει, ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με απρόοπτα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Διδάσκεις, λοιπόν, στο παιδί πώς να προσαρμόζεται σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις χωρίς να χάνει το κέφι και την αισιοδοξία του. Σε ένα ταξίδι αναψυχής, όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίσεις, απλά την προσπερνάς και φροντίζεις να περάσεις όμορφα.

Να ανοίγουν τους ορίζοντές τους. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά έρχονται σε επαφή με ήθη, έθιμα, ανθρώπους και εμπειρίες έξω από τον μικρόκοσμο της καθημερινότητάς τους, ενώ γνωρίζουν νέες ιδέες και αντιλήψεις.

Τα ερεθίσματα που παίρνουν τους βοηθούν να σκεφτούν διαφορετικά και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους. Με τα ταξίδια, δεν θαυμάζεις απλά νέα τοπία αλλά γνωρίζεις νέους κόσμους που διευρύνουν την φαντασία και το πνεύμα σου. Ένα παιδί, λοιπόν, που ταξιδεύει, γίνεται ένας ενήλικας με ελεύθερη και ανοιχτή σκέψη. Έτσι μαθαίνει και αποδέχεται το "ξένο" και το διαφορετικό.», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τις φωτογραφίες μπαμπά και γιου από το Κάιρο, στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved