Χρήστος Μάστορας: Μας δείχνει τη μητέρα του και συγκινεί! «Μάνα είσαι η πιο καλή και η πιο όμορφη»
Showbiz

Χρήστος Μάστορας: Μας δείχνει τη μητέρα του και συγκινεί! «Μάνα είσαι η πιο καλή και η πιο όμορφη»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Melisses, πόσταρε μια φωτογραφία της μητέρας του και έγραψε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στη λεζάντα του.

«Μάνα είσαι με διαφορά η πιο καλή και η πιο όμορφη στον κόσμο! Αν ήξερα θα σου έφτιαχνα εγώ μια πρασόπιτα για αλλαγή… Αλλά αν φτιάξεις μια εσύ δεν θα πω όχι… Σ’αγαπώ ως τον ουρανό και σε ευχαριστώ που με αφήνεις να σε χρησιμοποιήσω για likes… 😁❤️ @mastoraantonia Σε ένα δίωρο θα είμαι σπίτι σου (για την πρασόπιτα το λέω)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Χρήστος Μάστορας.

xmastoras_339505075_1357458384817294_2498111552498050752_n.jpg

Κάτω από την ανάρτησή του αυτή έγραψαν αμέτρητα σχόλια ενώ μία από τις επώνυμες που σχολίασαν ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου.

«Χαχχαχχα έκλαψα 😂😂και να κάνω έναν τέτοιο γιο λέει σαν εσένα 😂😂να την χαίρεσαι Χρησταρα μου να είναι γερή και να σου φτιάχνει πρασοπιτες και να παίρνει τόση χαρά και μόνο που την απολαμβάνεις ❤️❤️μάνα ❤️ ιέρεια στην ζωή του καθενός μας ❤️χρόνια πολλά», έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτησή του στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved