Έχει χαλάσει τελικά η φιλία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη; Δείτε την απάντησή τους
Showbiz

Έχει χαλάσει τελικά η φιλία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη; Δείτε την απάντησή τους

Δεκάδες μηνύματα από τους followers τους, που πιστεύουν ότι είναι τσακωμένες, δέχονται καθημερινά η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Οι δυο influencers αποφάσισαν να τοποθετηθούν για το θέμα και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μεταξύ τους.

Δεκάδες μηνύματα από τους followers τους που πιστεύουν ότι είναι τσακωμένες δέχονται καθημερινά η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αυτήν την περίοδο η Ιωάννα Τούνη μετακόμισε σε νέο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και έτσι δεν μένει πια κοντά με την φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη. Έτσι οι διαδικτυακοί τους φίλοι πίστεψαν ότι η φιλία τους έχει χαλάσει.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε με Instagram Stories της στα μηνύματα για δήθεν τσακωμό της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν έχουμε μαλώσει. Είμαστε πολύ φίλες, πολύ αγαπημένες, όλα είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν το βλέπετε έχω κάποια ζόρια εδώ πέρα. Την αγαπώ απλά μέσα στο χάος της ζωής μου αυτή τη στιγμή δεν θα αντέξω και την τσιρίδα της».

Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μη μπορώντας να πιστέψει τα μηνύματα που της στέλνουν για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα στόρι.

«Βλέπουμε μαζί με την Ιωάννα τα μηνύματα που έχετε στείλει κάποιοι. Από τη μία γελάμε και από την άλλη κάνουμε τον σταυρό μας. Για να είμαστε καλά πρέπει η μία να είναι γαντζωμένη πάνω στην άλλη; Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Έχω δουλειές, έχει δουλειές, τρέχουμε. Τι σημαίνει ότι τσακωθήκαμε; Α καλά!», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved