Victor Vernicos: «Πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν»
Showbiz

Victor Vernicos: «Πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν»

Η πρώτη ανάρτηση του Victor Vernicos στο Instagram μετά τον αποκλεισμό του από την Eurovision 2023.

Ο 16χρονος τραγουδιστής έλαβε ποικίλα σχόλια για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό αλλά και την επιλογή του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε.

Ο ίδιος μοιάζει να μην δίνει σημασία στα κακόβουλα σχόλια καθώς συνεχίζει να λέει πώς η μοίρα είχε ορίσει να μην περάσει στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και πώς όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

https://www.instagram.com/p/CsUGw3pNTY-

«Το ταξίδι της Eurovision. Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου.

Greece: Victor Vernicos -

Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ.

Greece: Victor Vernicos -
Victor Vernicos rehearsing What They Say for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaCorinne Cumming 2023

Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο βήμα μου προς τα εμπρός μουσικά έρχεται πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Greece: Victor Vernicos -
Victor Vernicos rehearsing What They Say for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaSarah Louise Bennett

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved