Αρναούτογλου: «Είμαι στα 50, αλλά στην εφηβεία είχα δυσκολίες. Aν δεν είχα τον πατέρα μου, θα…»
Showbiz

Αρναούτογλου: «Είμαι στα 50, αλλά στην εφηβεία είχα δυσκολίες. Aν δεν είχα τον πατέρα μου, θα…»

Με αφορμή τους Kings, o Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη για τα εφηβικά του χρόνια.

Ο Γιάννης αναφέρθηκε στις ναρκωτικές ουσίες και τις κακές παρέες υπογραμμίζοντας στην εκπομπή, The 2nignt show: «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία των ναρκωτικών. Πάντα εγώ είχα μέτρο επάνω μου. Δηλαδή έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα, όπως πιστεύω όλοι στην εφηβεία μας και τα λοιπά. Πάντα όμως είχα στοπ γιατί σκεφτόμουν τη μάνα μου, να μην την στεναχωρήσω. Είμαι λίγο μαμόθρεφτο με αυτή την έννοια και δεν με νοιάζει, δεν είναι ντροπή».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δηλαδή πάντα σκεφτόμουν τους ανθρώπους που με αγαπάνε και με μεγάλωσαν με πολύ δυσκολία. Εγώ έχω απογαλακτιστεί χρόνια, δεν είμαι με αυτή την έννοια μαμάκιας αλλά μου αρέσει να σέβομαι και δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν με χίλια ζόρια».

arni.JPG

Και τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε: «Να βγάλουμε και ένα συμπέρασμα. Γιατί και εγώ τώρα είμαι στα 50 μου αλλά στην εφηβεία περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και είναι όλο αυτό που λες. Μπλέκαμε, με παρέες… Εγώ, ας πούμε, αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός θα είχα πολύ κακή συνέχεια. Οπότε ο ένας για τον πατέρα του, ο άλλος για την μάνα του. Μαγκιά είναι η ζωή, μαγκιά δεν είναι τα ναρκωτικά. Γιατί έλεγαν «ποιοι είναι οι μάγκες» και νομίζαμε ότι μάγκες ήταν αυτοί που πήγαιναν προς τα εκεί, όχι λοιπόν. Μάγκες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να ζήσουν και να ζήσουν αυτήν την πολύ σκληρή ζωή που έχει τις κακές και τις καλές, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved