Μπόμπα-Τανιμανίδης: Το σπίτι που νοίκιασαν στην Αντίπαρο για το καλοκαίρι, είναι όνειρο!
Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Το σπίτι που νοίκιασαν στην Αντίπαρο για το καλοκαίρι, είναι όνειρο!

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν να περάσουν όλο το καλοκαίρι τους σε ένα νησί του Αιγαίου. 

Αν και πέρυσι την τιμητική της είχε η Μύκονος για την οικογένεια Τανιμανίδη, φέτος αποφάσισαν να περάσουν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο όπου και βρήκαν και νοίκιασαν ένα υπέροχο σπίτι με κυκλαδίτικη αισθητική σε κάθε γωνιά του.

Το ζευγάρι μαζί με τις δίδυμες κόρες του Αριάνα και Φιλίππα είχαν βρεθεί από νωρίς πέρυσι στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στο νησί των Ανέμων και το ίδιο έκαναν και φέτος στην Αντίπαρο.

Ήδη μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα έχει εγκατασταθεί με τις μικρές στο νησί την ίδια ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης λείπει για επαγγελματικούς λόγους στην Κίνα.

Η ευτυχισμένη μαμά όμως δεν είναι μόνη της στο νέο σπίτι που έχουν νοικιάσει στην Αντίπαρο αλλά μαζί με την κολλητή της φίλη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου η οποία είναι η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου του Survivor All Star και τον καλό της φίλο, ηθοποιό Αγησίλαο Μικελάτο.

Όλοι μαζί απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στο νησί που προς το παρόν δεν είναι ασφυκτικά γεμάτο από τουρίστες. Έτσι μπορούν να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές του και τα πιο όμορφα σημεία του, μαζί πάντα με τις μικρές. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε προσφάτως και φωτογραφίες από μία μίνι εξόρμησή τους στη θάλασσα με τις μικρές να χαίρονται κάθε στιγμή τους στην παραλία καθώς πλατσούριζαν στο νερό.

Κυκλαδίτικη αισθητική

Η μονοκατοικία που έχει νοικιάσει το ζευγάρι για να περάσει το καλοκαίρι μιας και το σπίτι του στην Αθήνα βρίσκεται σε κατάσταση... ανακαίνισης, είναι σε κάθε γωνιά του... κυκλαδίτικο. Ακόμα και το σαλόνι του είναι χτιστό με υπέροχες και πολύ άνετες γκρι μαξιλάρες που διακοσμούνται από τεράστια μαξιλάρια σε σιέλ και λευκό χρώμα.

Η πέτρα Καρύστου στο πάτωμα και οι ολόλευκοι τοίχοι χαρίζουν ακόμα πιο νησιώτικο αέρα στους χώρους που είναι άνετοι ενώ από τα πιο όμορφα σημεία στο σπίτι είναι ο καταπράσινος κήπος.

Είναι επίσης kids friendly και έτσι η ευτυχισμένη μαμά δεν φοβάται να αφήσει ελεύθερα τα κοριτσάκια της τα οποία χαίρονται την κάθε στιγμή τους στον καθαρό αέρα του νησιού. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved