Ορφέας Αυγουστίδης: Η προτεραιότητα στον γιο του, οι φοβίες & τι δεν θα ήθελε να μάθει για τον ίδιο
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Η προτεραιότητα στον γιο του, οι φοβίες & τι δεν θα ήθελε να μάθει για τον ίδιο

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα για τον γιο του Αχιλλέα που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά. 

Όταν ρωτήθηκε για τους γονείς του Ντίνο Αυγουστίδη και Μαρία Τζομπανάκη οι οποίοι είναι ηθοποιοί, ο τηλεοπτικός Αστέρης του Σασμού είπε:

318826833_191635076745976_4549823374151198744_n.jpg

«Όταν ήμουν μικρός δεν ήθελα να παίζω μαζί τους. Για λόγους “ταυτότητας” του καθενός μας – όχι για λόγους σύγκρισης. Ήθελα να κάνω τη διαδρομή μου. Βέβαια, με τον πατέρα μου παίξαμε μαζί, πριν από πολλά χρόνια, σε μία σειρά της ΕΡΤ. Στη Λούφα και παραλλαγή, που ήταν το remake της παλιάς ταινίας. Ωραία ήταν. Μετά, όμως, πήρα το δρόμο μου. Είχα την ανάγκη της αυτονομίας και της δημιουργίας της δικής μου ταυτότητας. Από τότε, πέρασαν 18 χρόνια για να παίξω τώρα μαζί με τη μάνα μου.

Και εκείνοι με άφησαν να προχωρήσω, να πατήσω στα πόδια μου, “με το σπαθί μου”, που λέμε. Δεν θα άντεχα να παίρνω πράγματα ή να υπονοείται ότι παίρνω πράγματα από εκείνους. Δεν ήμουν πια μικρός κι ήμουν απόλυτος με αυτό».

Snapinsta.app_316874322_645472500695947_2161578908303795648_n_1080.jpg

Σε ό,τι αφορά τον γιο του Αχιλλέα παραδέχτηκε ότι είναι η απόλυτη προτεραιότητά του: «Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την καινούργια μου ιδιότητα: Του πατέρα και του βάρους της ευθύνης που φέρει. Πάντα είμαι ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλα όσα έχουν να κάνουν με τον μικρό. Όχι αναγκαστικά με τον ίδιο τον Αχιλλέα. Έχει μπει ένα φίλτρο μπροστά απ’ όλα και η προτεραιότητα είναι το παιδί».

avgoustidis-krassa-(4).jpg

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Όταν έγινα πατέρας, είχα ήδη κάποια πράγματα αρκετά στερεωμένα μέσα μου», συμπλήρωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας για τις φοβίες που δεν συνόδευσαν την ιδιότητά του ως πατέρας. Όσο για το αν έχει ζήσει ριψοκίνδυνα όταν ήταν μικρός, ο ίδιος απάντησε: «Σε κάποιες στιγμές, ναι. Αν αυτά που έκανα νιώθω ότι θα τα κάνει ο γιος μου, χωρίς να το ξέρω, θα ανησυχούσα πάρα πολύ. Δεν θα τα πω, γιατί θα μεγαλώσει, θα τα διαβάσει και δεν θα ήθελα να του βάλω τέτοιες ιδέες!».

Όσο για τον Σασμό και τις συνεργασίες του στον χώρο, ο Ορφέας Αυγουστίδης κατέληξε λέγοντας: «Εγώ αισθάνομαι ότι κάθε χρόνο κάνω επιτυχία. Γιατί; Γιατί κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Έχω την τύχη και τη χαρά να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ και μου εμπνέουν τον θαυμασμό. Ανθρώπους μου με εμπλουτίζουν και με κάνουν καλύτερο και στη δουλειά μου».

Πηγή: DownTown

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved