Σπυροπούλου: Ποζάρει με εφαρμοστά ρούχα γυμναστικής μόλις 4 μήνες μετά τον τοκετό! Speechless...
Showbiz

Σπυροπούλου: Ποζάρει με εφαρμοστά ρούχα γυμναστικής μόλις 4 μήνες μετά τον τοκετό! Speechless...

Αν δει κανείς τις πόζες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, σίγουρα θα μείνει... άφωνος! 

Ειδικά αν γνωρίζει ότι μέσα σε τόσο ελάχιστο διάστημα όχι μόνο έχασε 30 ολόκληρα κιλά που προστέθηκαν στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά είναι σφρυγιλό και καλλίγραμμο, όπως ακριβώς πριν μείνει έγκυος!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της, όμως συγχρόνως φροντίζει και την εξωτερική της εμφάνιση.

Σχεδόν αμέσως αφότου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, η όμορφη παρουσιάστρια το έβαλε... σκοπό της ζωής της να επανέλθει στον παλιό της εαυτό.

Έτσι, με σωστή γυμναστική και διατροφή που ακολουθούσε αυστηρά για λίγους μήνες, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

Τίποτα δεν ήταν εύκολο, όμως η Κωνσταντίνα κατάφερε αυτό που πολλές νέες μανούλες πασχίζουν συνεχώς να πετύχουν.

«Στρατιώτης» σε όλα της, η όμορφη παρουσιάστρια ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα καθημερινά με έναν μοναδικό συνδυασμό εκγύμνασης και διατροφής που της έφερε και το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Παρ' όλο που έχει αφιερώσει όλο τον χρόνο της στον μικρούλη της που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα βαφτιστεί, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Κωνσταντίνα βρίσκει πάντα χρόνο για να ξεκλέψει προκειμένου να γυμναστεί και να διατηρήσει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Και αν δεν πιστεύετε όλα αυτά που σας λέμε, αρκεί να δείτε μία φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα μέσα από το γυμναστήριο με στανέ ρούχα γυμναστικής για να διαπιστώσετε και εσείς πως είναι σαν να μην πέρασε καθόλου εγκυμοσύνη από πάνω της.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved