Τζωρτζίνα Λιώση: «Δυστυχώς δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν»
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Δυστυχώς δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε η Τζωρτζίνα Λιώση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στον τόπο που έμενε αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

«Είμαι εξαιρετικά αγχώδης. Την πρώτη μέρα που μπορεί να μην έχω κάτι σίγουρο για το επόμενο διάστημα, σε βαθμό που με πιάνει τέτοιο στρες που θεωρώ ότι ο κόσμος διαλύεται και κανείς δεν θα με καταλάβει. Το ότι κάνω τη δουλειά που μου αρέσει, μπορώ να μου επιτρέψω να δυσκολευτώ και να έχω μια κακή μέρα στη δουλειά», δηλώνει η Τζωρτζίνα Λιώση.

Όταν ρωτήθηκε το πόσο βαριέται όταν την ρωτούν για το Ταμάμ, την σειρά μέσω της οποίας έγινε γνωστή, η ηθοποιός είπε: «Το Ταμάμ είναι η πρώτη και μέχρι στιγμής η τελευταία τηλεοπτική δουλειά που έχω κάνει στην Ελλάδα. Ήταν μία σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ, θα ήθελα να κάνω κι άλλα τέτοια πράγματα», απαντά.

liosi-tamam.jpg

«Πέρασα όλη μου τη ζωή στο Μάτι, όχι μόνο τα καλοκαίρια μου. Ήταν οι φίλοι μου εκεί, στην Αθήνα γυρίζαμε μόνο για το σχολείο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε αυτό το μέρος αλλά δυστυχώς δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν», αναφέρει με λύπη η Τζωρτζίνα Λιώση.

«Παρ’ όλα αυτά, για μένα εξακολουθεί το Μάτι να είναι από τα πιο όμορφα σημεία στον χάρτη», καταλήγει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved