Γιώργος Τσούλης: Η τρυφερή φωτό της γυναίκας του με τον νεογέννητο γιο τους αγκαλιά!
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: Η τρυφερή φωτό της γυναίκας του με τον νεογέννητο γιο τους αγκαλιά!

Ο Γιώργος Τσούλης, τον οποίο παρακολουθούμε συχνά μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, εδώ και λίγους μήνες είναι ένας τρυφερός μπαμπάς μετά τον ερχομό του γιου του που άλλαξε για πάντα την κοσμοθεωρία του. 

Ο γνωτός σεφ, παρ' όλο που είναι πολυάσχολος και βρίσκεται σχεδόν συνέχεια σε μία κουζίνα ετοιμάζοντας εκλεκτούς μεζέδες και ξεχωριστά και πολύ νόστιμα πιάτα, πάντα βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του Μαριαλένα.

Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, είχε παντρευτεί στις 25 Ιουνίου του 2022 και ενώ η όμορφη νύφη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τέσσερις μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2022 ήρθε στον κόσμο ο γιος του ο οποίος πλέον είναι επτά μηνών και φυσικά έχει όλη την προσοχή των γονιών του.

Ο Γιώργος Τσούλης δείχνει να είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς, αποθεώνοντας με την πρώτη ευκαιρία τη γυναίκα της ζωής του για το ωραιότερο δώρο που του έκανε ποτέ, τον μπόμπιρά τους.

Μάλιστα πρόσφατα, ο γνωστός σεφ θέλησε να αφιερώσει μία ανάρτησή του στη γυναίκα του, ανεβάζοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Σ' αυτήν απεικονίζεται η Μαριαλένα του να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό τους και να τον κοιτάει με απόλυτη στοργή και απέραντη αγάπη.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved