Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ αυτό...»
Showbiz

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ αυτό...»

Η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη μιλάει με αφορμή την επανακυκλοφορία του κομματιού της με τίτλο «Μου έλειψες». Αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο των πασίγνωστων τραγουδιών της. 

Tο παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες που είχε την τύχη να τραγουδήσει, όπως το «Δε βάζω εγώ μυαλό» αλλά και το «Lipstick» αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

«Έχω πάει στο γραφείο του τότε διευθυντή μου, του Μίλτου Καρατζά, και ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Γιάννη Λιόντο του αφήνουν ένα CD με τραγούδια γενικά για την εταιρεία. Τα βάζει ο Μίλτος να τα ακούσουμε», αναφέρει η Αποστολία Ζώη.

1675170206550-506092185-apostolia.jpg

«Με το που ακούμε το ''Μου έλειψες'', τους φωνάξαμε μέσα και τους είπαμε ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μπει στον επόμενό μου δίσκο. Ειδικά για το ''Μου λείπεις'' τα παιδιά είχαν στο μυαλό τους τον Σταμάτη Γονίδη. Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ», τόνισε επίσης.

apostolia-2.jpg

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα θυμάται από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Lipstick» ελείνη είπε: «Ο Γιάννης είναι φίλος μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικά τότε κάναμε πάρα πολλή παρέα. Το τραγούδι προέκυψε περισσότερο από τη φιλία μας. Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα ότι θα κάνει επιτυχία τριών μηνών και με ακολουθεί 18-19 χρόνια».

apostolia-5.jpg

H τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην επεισοδιακή ιστορία πίσω από το γύρισμα του video clip στο τραγούδι «Δε βάζω εγώ μυαλό».«Γυρίζουμε το video clip, προσπαθούσαμε να βάψουμε όλο το σώμα μου κατάμαυρο και δε βαφόταν με τίποτα. Βάλαμε τόσο υλικό, που είχε γίνει στόκος στο δέρμα μου. Πάμε μετά τη λήψη να βγάλουμε τη βαφή και δεν έβγαινε με τίποτα, τρίβαμε το σώμα μου με το σφουγγάρι της κουζίνας.

apostolia-zoi-6.jpg

Υπήρχε ένα γκριζάρισμα στο δέρμα μου και έπρεπε να πάω στο μαγαζί να τραγουδήσω. Ιδρώνω πάνω στη σκηνή και οι πόροι μου έβγαζαν μαύρο, δε μπορούσε να φύγει για την επόμενη βδομάδα», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved