Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί»
Showbiz

Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί»

Ο ηθοποιός Νίκος Γκέλια αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» συγκλονιστικές στιγμές από τα παιδικά του χρόνια που του έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες.

Την ιστορία γύρω από τον ερχομό του στην Ελλάδα το 1997, όταν η θεία του τον έβαλε 5μιση χρονών σε ένα ταξί για να περάσει μόνος τα ελληνοαλβανικά σύνορα, περιέγραψε ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA.

«Δεν είχα άλλη επιλογή, έτσι έπρεπε να έρθω. Η θεία μου με έβαλε σε ένα ταξί και ήρθα. Μου είχε δώσει το κλασικό πεσκέσι που δίνουν για το δρόμο και λεφτά σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξεκίνησα το ταξίδι», ανέφερε ο Νίκος Γκέλια στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

gkelia-(3).jpg

«Περισσότερο ήταν η αγωνία, η κούραση, ήταν και πολύ μικρή η ηλικία», τόνισε επίσης ο ηθοποιός.

«Εμείς μεγαλώναμε με ιστορίες ότι: ωραία, θα πάμε, θα μας γυρίσουν πίσω ή όχι; Είχες πάντα την αγωνία και το άγχος, που είναι κάτι που κυκλοφορεί στην οικογένεια από συζητήσεις που μπορεί να κάνουν οι μεγαλύτεροι. Αυτό καταγράφεται κάπως μέσα σου, λες: θα περάσω ή κάτι θα συμβεί;».

image-(2).jpg

«Ήταν μαζί μου συνοδός, ο κύριος που είχε το ταξί. Έδωσα τα χαρτιά μου και πέρασα. Με έφερε αυτός ο κύριος μέχρι τον Βύρωνα και εκεί με παρέλαβαν οι γονείς μου», είπε τέλος ο ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved