Γιάννης Βογιατζής: 10 φορές που «σημάδεψε» με τη φωνή του τον ελληνικό κινηματογράφο
Showbiz

Γιάννης Βογιατζής: 10 φορές που «σημάδεψε» με τη φωνή του τον ελληνικό κινηματογράφο

Η είδηση του θανάτου του αξεπέραστου Γιάννη Βογιατζή σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Ο σπουδαίος Έλληνας ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο έργο για να μας ακολουθεί.

Το όνομα του ταυτίστηκε με τη νοσταλγική εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και χωρίς καμία αμφιβολία ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους ερμηνευτές που τραγούδησαν τον"έρωτα".

Ο τραγουδιστής, όπως έγινε γνωστό, είχε κάνει πρόσφατα επέμβαση στην ουρολογική κλινική του "Λαϊκού" Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση νεφρολογικού προβλήματος. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες πήγε ως έκτακτο περιστατικό με αποφρακτικό ειλεό στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν την επιπλοκή με επιτυχία, όμως και πάλι εκδήλωσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και λίγες ώρες μετά έκανε καρδιακή ανακοπή. Ως αιτία θανάτου του καταγράφεται η «πολυοργανική ανεπάρκεια».

10 αξέχαστα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Βογιατζής

Σ' αγαπώ σ' όλες τις γλώσσες

Η πρώτη μας νύχτα

Ένας ουρανός μ' αστέρια

Σου το΄πα μια και δυό και τρεις

Άσε τα χέρια σου στα δυο

Νύχτα Καλοκαιριού

Το Αμαξάκι [με Τζένη Βάνου]

Πιο πάνω από τα σύννεφα

Άνθρωποι άνθρωποι

Θέλω κοντά σου να μείνω [με Τζένη Βάνου]

Διπλός γλυκός καημός

Σήμερα η κηδεία του

Η κηδεία του Γιάννη Βογιατζή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19/5 στη 1 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας.

«Οι τελευταίες μας στιγμές ήταν πολύ ωραίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια. Ανοίξαμε τις ψυχές μας. Του τα είπα αυτά που ήθελα και συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους και να τα λένε όλα. Άργησα, αλλά πρόλαβα να τα πω. Αν δεν τα έλεγα θα ήταν άσχημα η ψυχή μου. Τώρα είμαι ελεύθερος. Μου ζήτησε συγγνώμη σε ότι έχει κάνει λάθος κι εγώ το ίδιο. Σε έναν μήνα αναπληρώσαμε όλο τον χρόνο. Στο νοσοκομείο με είδε που βοήθαγα έναν άλλον άνθρωπο και μου είπε “δεν φανταζόμουν ότι είσαι τόσο καλός σαμαρίτης, είμαι περήφανος” και του λέω “μα τι περίμενες να ήμουν, εσύ μου το δίδαξες και θα είσαι και για άλλα περήφανος”», είπε φανερά συγκινημένος ο γιος του στην εκπομπή Super Κατερίνα

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved