Χριστίνα Βίδου – Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετές εκπομπές»
Showbiz

Χριστίνα Βίδου – Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετές εκπομπές»

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου μιλούν για όλα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η επιτυχημένη πορεία τους στην πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΕΡΤ, με το πρόγραμμα «Συνδέσεις», η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τη χώρα μας, οι τηλεοπτικοί αντίπαλοί τους, αλλά και όσα τους έχει διδάξει η διαδρομή τους.

  • Οδεύουμε προς το τέλος της φετινής τηλεοπτικής περιόδου και οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ είναι μια σταθερή δύναμη στη ζώνη τους, με ποιότητα, αντικειμενική και ψύχραιμη ματιά στα πράγματα και, φυσικά, με νούμερα τηλεθέασης. Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό;

Χριστίνα Βίδου: Κατ’ αρχάς, υπερήφανοι. Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι οι τηλεθεατές μάς έχουν επιλέξει. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα καιτη στήριξη της διοίκησης και της διεύθυνσης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και έτοιμοι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Έτοιμοι να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο.

Κώστας Παπαχλιμίντζος: (γέλια) Εγώ δεν αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται η σεζόν. Έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετές εκπομπές, μία εκλογική αναμέτρηση, πιθανόν και δεύτερη. Έχουμε λοιπόν δρόμο μπροστά μας. Αν εξαιρέσουμε αυτό, είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στο πλευρό της Χριστίνας. Είναι μια εκπληκτική συμπαρουσιάστρια, από τις καλύτερες της ελληνικής -και όχι μόνο θα έλεγα τηλεόρασης. Ξεχωρίζει με την ποιότητά της και το ήθος της και συνολικά με την παρουσία της στην τηλεόραση.

vidouu.jpg

Χ.Β.: Τι απατεώνας είσαι! (γέλια)

Κ.Π.: Έχουμε συμπληρώσει οκτώ μήνες εκπομπής με αυτό το φορμάτ και σε αυτή την ώρα. Αισθάνομαι ότι σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό και έχουμε αποτέλεσμα.

  • Εσείς, κύριε Παπαχλιμίτζο, είχατε μια διετία σε διάφορες ώρες: στη 1 με 3, στις 10 με 12 και στη συνέχεια στις 9 με 12. Πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης -φέτος είναι υψηλότερα-, βλέπετε άλλες διαφορές;

Κ.Π.: Έχει μεγάλη διαφορά. Αρχικά, σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ξυπνώ στις 4 το πρωί. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη διαφορά, (γέλια). Δεύτερον, είναι άλλα τα κοινά στα οποία απευθύνεσαι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής καταλαβαίνεις ότι αλλάζει το κοινό που σε παρακολουθεί. Είναι άλλος αυτός που ξεκινά τη μέρα του στις 6 το πρωί, καθώς πιάνει δουλειά στις 7 ή τις 8, και θέλει να ενημερωθεί για τα βασικά, άλλος αυτός που ξυπνά, πηγαίνει στο σχολείο το παιδί του και επιστρέφει για να δει τηλεόραση, άλλος αυτός που σε βλέπει από το γραφείο. Είναι πολλά και διαφορεπκά τα κοινά και πρέπει να τα ικανοποιήσεις όλα.

Χ.Β.: Είναι hard core ενημέρωση! Από τις 6 έως τις 10 πρέπει να καλύψεις όλα αυτά τα κοινά που ανέφερε ο Κώστας. Στην ουσία να τους δώσεις την είδηση, αυτό που συμβαίνει τώρα –κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει-, με τρόπο που να μην τους πιέζει. Ο κόσμος έχει πιεστεί τόσο από την καθημερινότητά του, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να του το πεις, όμορφα, να του το πεις με χαμόγελο, χωρίς όμως να χάσει η είδηση την αξία της.

Πηγή: 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved