Βίδου – Παπαχλιμίντζος: Ρωτήθηκαν για τους παρουσιαστές των αντίπαλων εκπομπών και να τι απάντησαν!
Showbiz

Βίδου – Παπαχλιμίντζος: Ρωτήθηκαν για τους παρουσιαστές των αντίπαλων εκπομπών και να τι απάντησαν!

Η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος παρουσιάζουν την εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ και είναι ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα της τηλεόρασης.

Οι δυο τους παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και μίλησαν για όλα.

  • Στην πρωινή ζώνη υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, τον οποίο φαίνεται να κερδίζει η ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA. Θεωρείτε ότι μπορεί το κοινό να έχει κουραστεί από την ειδησεογραφία και να αναζητά κάτι πιο χαλαρό τη δεδομένη περίοδο;

ΧΒ.; Θεωρώ ότι είναι πολύ ανθρώπινο να συμβαίνει αυτό. Όπως πολύ σωστά περιέγραψε ο Κώστας νωρίτερα, αν κοιτάξουμε πίσω τι έχουμε περάσει ως χώρα, ήταν μια δεκαετία και κάτι παραπάνω πάρα πολύ δύσκολη. Ο κόσμος έχει ανάγκη να χαμογελάσει. Να νιώσει λίγη ξεγνοιασιά. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με τον Κώστα, χωρίς ποτέ να το έχουμε συζητήσει, είναι μαζί με την ενημέρωση να σκάει λίγο και το χειλάκι μας. Είμαστε και λίγο χαλαροί. Και δεν το κάνουμε επίτηδες. Το κάνουμε γιατί το νιώθουμε, άρα καταλαβαίνω και τον κόσμο που είναι στο σπίτι εκείνη την ώρα.

  • Πώς βλέπετε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που βρίσκεται απέναντι σας;

Χ.Β.: Μια εξαιρετική παρουσιάστρια με πολύ καλή ομάδα. Θα με ακούσετε πολλές φορές να αναφέρομαι στην ομάδα, διότι πιστεύω πολύ στη συμβολή της.

Κ.Π.: Πιστεύω ότι μπορεί να χειριστεί με επάρκεια και τα λεγόμενα χαλαρά θέματα και τα λεγάμενα σοβαρά, και αυτό είναι ένα μεγάλο ταλέντο.

vidoy.jpg
  • Γιώργος Παπαδάκης...

Χ.Β.: Τι να πεις για τον Γιώργο; Είναι ο άνθρωπος που έχτισε την πρωινή ζώνη. Νομίζω ότι ήταν, για αρκετούς από εμάς, ένα πρότυπο. Ήταν από τους πρωτεργάτες! Εξαιρετική είναι και η Μαρία (σ.σ. Αναστασοπούλου) με την οποία έχουμε μιαάλλη σχέση, καθώς συμπορευτήκαμε σε άλλο μέσο ενημέρωσης.

Κ.Π.: Είναι σαν να ζητάτε από ένα νέο προπονητή μπάσκετ να κρίνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν γίνεται.

  • Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Ανθή Βούλγαρη...

ΧΒ.: Μια εκπομπή, για να πάει καλά, προϋποθέτει τη χημεία των παρουσιαστών της, αλλά και αυτών που βρίσκονται από πίσω. Ο Ιορδάνης και η Ανθή είναι πάρα πολύ καλοί! Η εμπειρία του Ιορδάνη -η εμπειρία πια και της Ανθής-, το χαμόγελο και η ζωντάνια της Ανθής, η σοβαρότητα του Ιορδάνη -αν και νομίζω ότι η Ανθή έχει καταφέρει να τον «ξεκλειδώσει είναι τα μυστικά της επιτυχίας τους. Ο αυθορμητισμός εκείνης και η εγκράτεια εκείνου είναι ένα απίστευτο πάντρεμα.

Κ.Π.: Αυτά που λέω τα αναφέρω με την αίρεση ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τις εκπομπές διότι βγαίνουμε στον αέρα την ίδια ώρα. Ωστόσο, όσο έχω μπορέσει να παρακολουθήσω, μου αρέσει ο τρόπος που χειρίζονται τα λεγόμενα κοινωνικά θέματα και αυτόν ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο το καταφέρνουν τον παρατηρώ και με προσωπικό ενδιαφέρον.

  • Ελεονώρα Μελέτη...

Χ.Β.: Απίστευτα αξιοπρεπής και σοβαρή παρουσία.

Κ.Π.: Συμφωνώ.

syndeseis.jpg
  • Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος...

Χ.Β.: Απίστευτα έμπειροι στην πρωινή ζώνη. Άρα εγγύηση! Όλα αυτά τα ονόματα που αναφέρατε αποδεικνύουν ότι κάθε κανάλι έχει κάνει τις σωστές επιλογές.

Κ.Π.: Εγγύηση, διότι έχουν πείρα και ως ρεπόρτερ.

  • Δημήτρης Καμπουράκης, Παναγιώτης Στάθης...

Κ.Π.: Είναι εξαιρεπκοί και οι δύο. Ο Δήμητρης Καμπουράκης με την απλότητά του, την ,αμεσότητά του, το καλαμπούρι του, το ότι δεν είναι καθόλου στημένος κερδίζει το κοινό. Ο Παναγιώτης, όντας χρόνια στην πρωινή ζώνη και εξαιρετικός συντάκτης, με τα χιλιόμετρα που έχει γράψει έχει αποδείξει ότι είναι μια κυρίαρχη δύναμη στην πρωινή ζώνη.

X Β.: Είναι εξαιρεπκοί, με χιούμορ και παράλληλα κάνουν βαθιά ανάλυση στα μεγάλα γεγονότα.

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved