Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το χιουμοριστικό της βίντεο με την απαιτητική καθημερινότητα μιας μαμάς!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το χιουμοριστικό της βίντεο με την απαιτητική καθημερινότητα μιας μαμάς!

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να ανεβάσει ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό βίντεο το οποίο περιγράφει την «δυσβάσταχτη» καθημερινότητα μιας μαμάς. Πολλές μητέρες θα ταυτιστούν με αυτό!

H Χριστίνα Μπόμπα, όπως και όλες οι γυναίκες που γίνονται μαμάδες, ζουν σε «ξέφρενους» ρυθμούς από την πρώτη κιόλας ημέρα του ερχομού των παιδιών τους στη ζωή.

Τα τελευταία δυο χρόνια, η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα έχει αλλάξει ριζικά και πλέον λειτουργεί με διαφορετικούς ρυθμούς καθώς είναι μαμά δυο δίδυμων κοριτσιών, της Αριάνας και της Φιλίππας.

4bb7c595-xristina-mpompa-kores-2.jpg

Το ενδιαφέρον της εστιάζεται τώρα πια μονίμως στα παιδιά της και φροντίζει να οργανώνει το πρόγραμμά της με βάση της καθημερινές ανάγκες των κοριτσιών της.

Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθεί να συνδυάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την ανατροφή των δυο κοριτσιών και έτσι, ο χρόνος που της απομένει για να χαλαρώσει και ασχοληθεί με τον εαυτό της είναι ελάχιστος έως ανύπαρκτος.

spiti-tanimanidi-mpompa-(3).jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτή την περίοδο έχει εγκατασταθεί με τις μικρές στην Αντίπαρο, για να περάσουν το καλοκαίρι τους και καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης αυτήν την περίοδο λείπει για επαγγελματικούς λόγους στην Κίνα, αυτή έχει την αποκλειστική ευθύνη των διδύμων στο νησί.

spiti-mpompa-tanimanidi-(1).jpg

Θέλοντας να αστειευτεί με την απαιτητικότητα της καθημερινότητάς της η γνωστή επιχειρηματίας ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο αυτό μας δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει όταν οι μαμάδες βρίσκουν λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved