Γερολυμάτος για Κακέτση: «Σπάραξε» ο τραγουδιστής για τον αδερφικό του φίλο
Showbiz

Γερολυμάτος για Κακέτση: «Σπάραξε» ο τραγουδιστής για τον αδερφικό του φίλο

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχε πολύ στενή σχέση με τον Στηβ Κακέτση. Συγκινούν τα όσα είπε στον επίσης φίλο του επιχειρηματία Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Στηβ ήταν ο κολλητός μου, ο αδερφικός μου φίλος...», τόνισε ο τραγουδιστής στην αρχή της κουβέντας που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον Γιώργο Λιάγκα, αφήνοντας έναν βαθύ αναστεναγμό.

«Εντάξει δεν έχω λόγια, με έχεις καλύψει με όλα αυτά που είπες ειδικά εσύ Γιώργο για τον Στηβ...», είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως το τέλος του επιχειρηματία ήταν άδικο και ότι δεν υπήρχε λόγος να φύγει έτσι.

Τόνισε ωστόσο ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο βεβαρυμμένη που ακόμα και αν δεν πάθαινε το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο φίλος του Στηβ δεν είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμα.

gerolimatos-(1).jpg

γε

Πρόσφατα, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τον φίλο του: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον».

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά», δήλωνε ο ίδιος το 2017 στην Espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved