Στέλιος Καλαθάς: «Γέλασα πάρα πολύ όταν έγραψαν ότι έχω σχέση με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου»
Showbiz

Στέλιος Καλαθάς: «Γέλασα πάρα πολύ όταν έγραψαν ότι έχω σχέση με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου»

Ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς μίλησε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την πρώτη του εμπειρία στη μικρή οθόνη, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις που του έχουν χρεώσει.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την πρώτη του εμπειρία στη μικρή οθόνη, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις που του έχουν χρεώσει.

«Μικρός ήθελα να γίνω ιερέας, έκανα λειτουργίες μέσα στο σπίτι, άναβα θυμιατά, έβαζα τα σεντόνια για άμφια, έβγαζα τον επιτάφιο κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή. Μετά ήρθε η υποκριτική, από τα 11 μου χρόνια. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός, ήρθαν τα πράγματα λίγο από μόνα τους», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Καλαθάς.

«Όταν συνάντησα τον Νίκο Φώσκολο ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή, ήμουν ένα κοτοπουλάκι που δεν ήξερε που του παν τα τέσσερα και βρίσκεται ένας τεράστιος σκηνοθέτης και μου εμπιστεύεται τις πρώτες σκηνές στη “Λάμψη”. Τη θυμάμαι την πρώτη μου σκηνή, από τη μία είχε τέτοια ταλαιπωρία, ένα τόσο δύσκολο γύρισμα, στην παραλία του Σχοινιά με ελικόπτερα να πέφτουν, να με πνίγουν, να με σέρνουν στην άμμο, να με πλακώνουν στο ξύλο, να τρέχουν τα αίματα και αίματα αληθινά. Η πλάτη μου από το πήγαινε έλα στην άμμο είχε πραγματικά ματώσει και την άλλη μέρα ξύπνησα και είχα πάθει μια ωραία ηλίαση που έπεσα κάτω λυπόθυμος και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Άξιζε τον κόπο γιατί η τέχνη θέλει θυσίες», είπε για τη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.

«Δεν με ενδιαφέρει να με γνωρίσει ο κόσμος για το τι κάνω, τι σχέσεις έχω, πού πήγα ταξίδι… Μπορώ να πω ότι με ενοχλεί κιόλας αυτό. Πολλές φορές μου είχαν ζητήσει από περιοδικά να “στήσουμε” μία σχέση. Γέλασα πάρα πολύ όταν έγραψαν ότι έχω σχέση με τη Δήμητρα Παπανδρέου», είπε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον πατέρα του: «Είχε γίνει ιατρικό λάθος και του ακρωτηρίασαν το ένα πόδι. Μετά εμφανίστηκε και καρκίνος και ταλαιπωρήθηκε για 5 χρόνια».

«Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Θα έκανα κάτι λίγο για την εικόνα μου. Πήγα και έβαλα μαλλιά, γιατί να μην το πω;», είπε τέλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved