Παναγιώταρου: Το όλο νόημα post της μετά τις δηλώσεις Σχίζα ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εκείνη
Showbiz

Παναγιώταρου: Το όλο νόημα post της μετά τις δηλώσεις Σχίζα ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εκείνη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον τρόπο της έδωσε τη δική της απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφερόμενος στον πρόσφατο χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε:

«Είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κρατήσει μια τυπική επικοινωνία. Ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω ο χωρισμός μας επειδή βρισκόμαστε στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι έσβησε αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είμαστε ξανά μαζί... Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο, αλλά εντάξει μια χαρά. Πήρε κάποια πράγματα από το σπίτι, κάποια έμειναν. Θα κάνουμε μια ανανέωση».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την πλευρά της, λίγες ώρες μετά την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων, έκανε μία ανάρτηση που για κάποιους είχε να κάνει με τα όσα είχε πει ο Στάθης Σχίζας για εκείνη.

Συγκεκριμένα ανέβασε το εξής:

«Όταν επιλέγεις την προσωπική σου ηρεμία, αυτή θα συνοδεύεται από πολλά αντίο. Δεν μετανιώνω».

Η παραπάνω ανάρτηση μάλλον αφήνει να φανούν οι προθέσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα. Με τα παραπάνω, η όμορφη ξανθιά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για την πιθανότητα επανασύνδεσης καθώς η ίδια ξεκάθαρα δείχνει να προτιμάει την προσωπική της ηρεμία ενώ όπως τονίζει, δεν μετανιώνει!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved