H μικρούλα του IQ 160 βαφτίστηκε με νονό τον Νίκο Κοκλώνη! To γλέντι με τη Βανδή
Showbiz

H μικρούλα του IQ 160 βαφτίστηκε με νονό τον Νίκο Κοκλώνη! To γλέντι με τη Βανδή

Νονός στη μικρούλα που παρακολουθούμε στη σειρά IQ 160 όπου πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κουρής και η Σμαράγδα Καρύδη έγινε ο Νίκος Κοκλώνης

Η μόλις λίγων μηνών μικρούλα ήταν η μεγάλη αδυναμία του Νίκου Κοκλώνη από τότε που γεννήθηκε και μάλιστα περνάει συνεχώς χρόνο μαζί της, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σήμερα έγινε η βάπτισή της και πήρε τα ονόματα Μαρία-Δήμητρα, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποδεικνύεται ο καλύτερος νονός για τη μικρή πριγκίπισσα η οποία μάλιστα ήταν τόσο ήρεμη που κατά τη διάρκεια του μυστηρίου... κοιμόταν!

Στο μυστήριο παρευρέθηκαν οι καλοί του φίλοι Κατερίνα Καινούργιου, Τρύφωνας Σαμαράς και Πηγή Δεβετζή ενώ αργότερα ακολούθησε και ένα τρικούβερτο γλέντι σε πριβέ χώρο του Golf Γλυφάδας, με τη Δέσποινα Βανδή να αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους εκλεκτούς καλεσμένους στη βάπτιση.

Όμως, ο Νίκος Κοκλώνης δεν έμεινε για πολλή ώρα μακριά από το μικρόφωνο. Το πήρε στα χέρια του και έβαλε φωτιά στο κέφι τραγουδώντας το «Μάτι» και ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Να θυμίσουμε ότι οι συντελεστές του J2US αυτό το Σάββατο είναι ελεύθεροι υποχρεώσεων αφού λόγω εκλογών δεν θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ (20/5) το live του λαμπερού σόου.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα και βίντεο τόσο από το μυστήριο όσο και αργότερα από το πάρτι που ακολούθησε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved