Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: Οι αναβολές του γάμου του με την Αντωνά, οι δυσκολίες και η τελική ημερομηνία

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά χρειάστηκε να αναβάλλουν αρκετές φορές τον γάμο τους και ο ίδιος εξηγεί τόσο τους λόγους αυτών των αναβολών όσο και την ημερομηνία που όρισαν με την αγαπημένη του για να ζήσουν επιτέλους την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. 

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη Real και συνέχισε αναφερόμενος στα 5,5 χρόνια σχέσης του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά:

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά».

Πώς είναι όμως η καθημερινότητα ενός νέου και ερωτευμένου ζευγαριού όπως είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά;

«Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον. Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής τον οποίο απολαμβάνουμε στο φετινό J2US.

Ποιος όμως κάνει τις δουλειές του σπιτιού; Με ειλικρίνεια απαντά: «Βοηθάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ… Την βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού γιατί εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Υπάρχει και μία γυναίκα που έρχεται μια φορά την εβδομάδα, όμως και εγώ θα πλύνω πιάτα θα μαγειρέψω θα βάλω πλυντήριο θα απλώσω ρούχα. Μόνο σίδερο δεν μπορώ να κάνω γιατί δε μου αρέσει».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved