Ασημάκης Κακέτσης: Ιδού ο γοητευτικός γιος του Στηβ Κακέτση και της Κατιάνας Μπαλανίκα
Showbiz

Ασημάκης Κακέτσης: Ιδού ο γοητευτικός γιος του Στηβ Κακέτση και της Κατιάνας Μπαλανίκα

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και η είδησης του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος πριν από δύο μήνες υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο είχε αποκτήσει έναν γιο με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η πρώην σύντροφός του έμεινε στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα που ηταν άρρωστος. Οι δυο τους απέκτησαν ένα γιο το 1976, τον Ασημάκη Κακέτση.

Ο Ασημάκης είναι ο μονάκριβος, γοητευτικός γιος του ζευγαριού ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά πολύ με τον πατέρα του. Ο μονάκριβος γιος του ζευγαριού είναι οικονομολόγος και ζει μόνιμα στο εξωτερικό, μαζί με τη σύζυγό του και τις δυο του κόρες, ενώ απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας.

mpalanika.jpg

Η γνωριμία της Κατιάνας Μπαλανίκα και του Στηβ Κακέτση ξεκίνησε έναν χρόνο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους ενώ η γνωστή ηθοποιός, έχει μιλήσει ανοιχτά για το πώς γνωρίστηκαν σε παλαιότερη συνέντευξή της.

"Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα "ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου "αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω "ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω "για έλα εδώ”.", σημείωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Δες το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved