Αναστασία Ρουβά: Ρίχνει για άλλη μια φορά το TikTok η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά
Showbiz

Αναστασία Ρουβά: Ρίχνει για άλλη μια φορά το TikTok η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά

Παρά τα 15 της χρόνια η Αναστασία Ρουβά έχει γίνει μία από τις πρωταγωνίστριες του TikTok και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια.

Η μικρή Αναστασία λατρεύει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και το βλέπουμε σε κάθε της ανάρτηση.

Η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, έχει γίνει μία μικρή πρωταγωνίστρια στη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok. Η ίδια αρκετά συχνά μοιράζεται βίντεο όπου την βλέπουμε να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς δημοφιλών τραγουδιών, με φυσικότητα και χάρη.



Η Αναστασία είναι ένα πανέμορφο πλάσμα που μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Κάτια όπως και στον πατέρα της, Σάκη Ρουβά. Την ομοιότητα της 15χρονης και με τους δύο γονείς της είναι κάτι που παρατηρούν και εκείνοι που βλέπουν τα βίντεο της και σχολιάζουν το πόσο ίδια είναι και με τους δύο όμορφούς γονείς της.

Δες το βίντεό της

Σάκης Ρουβάς - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη

Ο απόλυτος Έλληνας STAR είχε αναρτήσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη, ενώ δε δίστασε να κάνει μία άκρως γλυκιά και δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης είχε μοιραστεί για τη γιορτή των ερωτευμένων ένα σχεδόν κινηματογραφικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να περνά χρόνο με την Κάτια Ζυγούλη μέσα στο σταθμό ενός μετρό στο εξωτερικό. Οι δυο τους μοιάζουν στο εν λόγω βίντεο να είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

"Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες ❤"

https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved