Έτσι ευχήθηκε η Βαλεντίνη Παπαδάκη στον Κώστα Σόμμερ για τα γενέθλιά του: «Χρόνια πολλά ζωή μου»
Showbiz

Έτσι ευχήθηκε η Βαλεντίνη Παπαδάκη στον Κώστα Σόμμερ για τα γενέθλιά του: «Χρόνια πολλά ζωή μου»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ημέρα της ονομαστικής του εορτής ο Κώστας Σόμμερ και όπως είναι φυσικό το κλίμα είναι ιδιαίτερα γιορτινό για εκείνον και την οικογένεια του.

Ο Κώστας Σόμμερ για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα επέλεξε να κάνει μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, ο οποίος γίνεται 48 ετών, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα των γενεθλίων του, που περιλάμβαναν επίσης, διάφορες αφιερώσεις και ευχές από κοντινούς του ανθρώπους.



Στη δημοσίευση είχε και ένα repost από τη δημοσίευση της συζύγου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη, που έγραφε: «Χρόνια πολλά ζωή μου, είσαι υπέροχος μπαμπάς και σύζυγος! Εύχομαι πάντα στη ζωή σου να είσαι τυχερός και όσο μπορούμε να σε κάνουμε ευτυχισμένο, πάντα δίπλα σου σε όλα».

Δείτε τη δημοσίευση

https://www.instagram.com/p/CsgK5ivp2aS

Ο Κώστας Σόμμερ μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη στο Mega καλημέρα είχε μιλήσει για την οικογένεια του: «Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Μάλιστα, τον γιο μου τον φέρνω πολλές φορές μόνος μου στην πισίνα».

Στην ίδια συνέντευξη η Βαλεντίνη Παπαδάκη είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο τρίτου παιδιού: «Δεν υπάρχει χρόνος για τρίτο μωρό. Αν έρθει ποτέ τρίτο μωρό, θα ήθελα να ασχοληθώ σωστά. Δηλαδή να μην του πετάμε μία πιπίλα στο στόμα και όλα καλά».

Αναφερόμενος στη βάφτιση της κορούλας τους, ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε: «Το δεύτερο παιδί θα πάρει το όνομα Σιμόνη και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές καλοκαιριού. Θα θέλαμε να γίνει σε νησί η τελετή αλλά είναι λίγο δύσκολο με δύο μωράκια».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved