Δημήτρης Λάλος: Η γυναίκα του γιορτάζει και εκείνος της ευχήθηκε με μία υπέροχη εικόνα
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Η γυναίκα του γιορτάζει και εκείνος της ευχήθηκε με μία υπέροχη εικόνα

Κωσταντίνου και Ελένης σήμερα και όλοι έχουμε πρόσωπα στο περιβάλλον μας που ακούνε σε ένα από τα παραπάνω ονόματα.

Ο Δημήτρης Λάλος έστειλε τις ευχές του σε όσους γιορτάζουν αλλά είπε «χρόνια πολλά» με τον δικό του τρόπο και στην σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου.

Ο Δημήτρης Λάλος ευχήθηκε στη σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» και υποδύεται τον ρόλο του Μαθιού, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τη γυναίκα του, με την οποία γνωρίστηκε το 2015 στο θέατρο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Χρόνια πολλά για του Κωσταντίνου και Ελένης αλλά ειδικά σε σένα».

Δείτε τη φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/CsgKAvTI6nP

Έλενα Μαυρίδου: «Είναι πολύ ωραία να δουλεύεις με τον Δημήτρη. Μόνο χαρά»

Η Έλενα Μαυρίδου είχε μιλήσει και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λάλο σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Έλενα, πόσο δύσκολο ήταν να σκηνοθετήσεις τον Δημήτρη;

«Το να σκηνοθετήσω τώρα τον Δημήτρη είναι κάτι που προέκυψε πολύ οργανικά. Εγώ όταν ασχολούμουν με τον «Λάμπρο», σε όλη αυτή τη διαδρομή ήταν και ο Δημήτρης. Είχε έναν πολύ προσωπικό χαρακτήρα, ήταν μια πολύ προσωπική έρευνα, και ό,τι έμπαινε, έμπαινε εκείνη τη στιγμή. Δεν μπήκα, δηλαδή, στη διαδικασία να εξερευνήσω λογικά τα όρια των τεχνών. Έφτιαχνα έναν κανόνα σταδιακά, εν πλω. Αντίστοιχα και οι άνθρωποι που βρέθηκαν σε αυτή τη δουλειά έχουν έρθει μέσα από μια τέτοια λειτουργία.

Ο Δημήτρης ήταν δίπλα μου και κοντά μου. Παρακολούθησε την περιοδεία του «Λάμπρου», συζητήσαμε, μου είπε τη γνώμη του, έχω κάνει πρόβες στο δωμάτιο της κόρης μας, της Νικολέτας. Οπότε όταν έγινε η πρόταση από το Νιάρχος ακριβώς επειδή είχε μια τέτοια φιλοσοφία αυτή η δουλειά, ήθελα ανθρώπους που να είναι πολύ κοντά μου και που υπήρχε μια εσωτερική συγγένεια και μια εμπιστοσύνη άλλου τύπου. Τη χρειαζόμουν στο προκείμενο αυτή την οικειότητα. Δεν είναι μια εγκεφαλική επιλογή εδώ ο Δημήτρης. Έχουμε δουλέψει μαζί το 2015 και έκτοτε δεν έχουμε ξαναδουλέψει. Τώρα προέκυψε αβίαστα και εντελώς φυσικά. Είναι, όμως, πολύ ωραία να δουλεύεις με τον Δημήτρη για μένα. Μόνο χαρά.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved