Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα που θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα που θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της

Ο πέντε μηνών γιος της, ο «νουνίτο» έχει κλέψει την καρδιά της Ιωάννα Τούνη! Δεν τον αποχωρίζεται στιγμή και απολαμβάνει τα πάντα μαζί του!

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά μαμά καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και εκ τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Απόλυτη προτεραιότητα της γνωστής influencer αποτελεί πλέον ο “νουνίτο” της – όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τον γιο της – τον οποίο δεν αποχωρίζεται, ούτε στις διακοπές της στο εξωτερικό, αλλά ούτε στο γυμναστήριο!

toyni-1.jpg

Η Ιωάννα Τούνη, όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον γιο της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η Ιωάννα Τούνη μας είπε και σήμερα Δευτέρα τη δική της ζεστή καλημέρα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. Πρωταγωνιστής και σε αυτή τη δημοσίευση φυσικά πρωταγωνιστής είναι ο γιος της! Στη συνέχεια δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού.

Στο πρόσωπο της γνωστής Influencer ζωγραφίζεται η απόλυτη ευτυχία! Λιώνει σε κάθε του χαμόγελο και τον ευγνωμονεί που ήρθε στη ζωή της για να την αλλάξει άρδην.

Η Ιωάννα Τόυνη έχει ξαναποστάρει φωτογραφίες και βίντεο με τον θηλασμό του γιου της. Της αρέσει να μοιράζεται με τους ακολούθους της τις τρυφερές στιγμές της και να δίνει λίγη γλυκύτητα σε όλους μας από τα όσα της δίνει καθημερινά ο νέος άνδρας της ζωής της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved