Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Κακέτση
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Κακέτση

Κηδεία Στηβ Κακέτση: Η Άντζελα Δημητρίου μπορεί να μην παρευρέθηκε στην κηδεία του επιχειρηματία που αγάπησε, όμως έστειλε ένα στεφάνι. Γιατί είναι απούσα από το τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση; 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό γιατί η τραγουδίστρια δεν παρευρέθηκε στην κηδεία.

KAKETSIS-ANTZELA-696x463.webp

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν θα είναι στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση».

Να σας θυμίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία είχε δημοσιεύσει μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved