Εκλογές - Μενεγάκη: Στο εκλογικό τμήμα με τα παιδιά της - Λάουρα και Άγγελος ψήφισαν για πρώτη φορά!
Showbiz

Εκλογές - Μενεγάκη: Στο εκλογικό τμήμα με τα παιδιά της - Λάουρα και Άγγελος ψήφισαν για πρώτη φορά!

Εκλογές 2023: Η Ελένη Μενεγάκη ψήφισε χθες έχοντας μαζί της τα παιδιά της.

Η ίδια αποκάλυψε πως ψήφισε στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως δεν τον συνάντησε αφού πήγε το μεσημέρι μετά το φαγητό.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί…

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Πήγα με τα παιδιά μου. Τα δύο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά. Ο ένας είκοσι, ο άλλος 18 και είχα και τη μικρή μου που ήξερε κάποια πράγματα, να λέει αρχηγούς και τι γίνεται στην Ελλάδα…»!

menegaki-(4).jpg

Και πρόσθεσε: «Με τα παιδιά μου κάναμε ολόκληρη συζήτηση, ότι θα βάλετε ένα χαρτάκι, ότι κλείνετε το φάκελο, δεν βάζετε πάνω από τόσους σταυρούς… κάνε αυτά που νομίζεις… Με ρώτησε πού το ρίχνω και της λέω «ε, θα δεις ένα κουτί, εκεί θα το ρίξεις;». Μας φαίνεται περίεργο αλλά όλοι την πρώτη μας φορά αν τη θυμηθούμε τα είχαμε χαμένα… Μπορεί να είχαν απορίες που σε εμάς φαίνονται απλοϊκές, αλλά είναι απορίες τους…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

Να σας θυμίσουμε ότι την Παρασκευή η κόρη της, Μαρίνα τη ρώτησε τι θα ψηφίσει:

«Σας έχουν ρωτήσει τα παιδιά σας τι θα ψηφίσετε; Η δικιά μου η μικρή κόρη πού τα ακούει και με ρωτάει; Στο σχολείο τα ακούει; Εμένα μου πέταξε δύο ονόματα, δεν σας είπα ότι τα ξέρει όλα. Εκεί στο κρεβάτι το βράδυ που πάμε να πέσουμε για ύπνο με άφησε με το στόμα ανοιχτό… 8 χρονών τι με ρωτάει; Μαμά θα ψηφίσεις; Και της λέω βεβαίως παιδί μου… Όλοι πρέπει να ψηφίζουμε! Με ρώτησε τι θα ψηφίσω. Δε θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα ακόμα.»!

Και συνέχισε λέγοντας η παρουσιάστρια: «Μου λέει “δε θα μου πεις;” Λέω “όχι”. Στην τάξη της κάνουν κάθε μήνα κάτι εκλογές και τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου λέει “όχι”. “Έ, άρα της λέω εμένα γιατί με ρωτάς; Είσαι πολύ μικρή ακόμη για τέτοια”»!

Και πρόσθεσε: «“Πάντως εγώ μου λέει αν ψήφιζα θα ψήφιζα…” Και μου είπε ένα όνομα. Της λέω “γιατί παιδί μου;” Μου είπε ότι της αρέσει το όνομα. Να ξέρετε για τα 8χρονα!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved