Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Η νέα κοινή φώτο από το ταξίδι τους στην Τήνο μετά από καιρό
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Η νέα κοινή φώτο από το ταξίδι τους στην Τήνο μετά από καιρό

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν επέλεξαν να κάνουν μία μικρή απόδραση στην Τήνο.

Οι δυο τους δεν κρύβονται τόσο στα social media καθώς αναρτούν κοινές φωτογραφίες πάντα όμως έχοντας παρέα…

Ο Γρηγόρης Μόργκαν το απόγευμα της Κυριακής, αναδημοσίευσε μια φωτογραφία της μεγάλης τους παρέας στο Instagram του και μπροστά βρισκόταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πόζαρε χαμογελαστή χαμογελαστή!

Και μπορεί να έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, όμως ούτε ο Γρηγόρης ούτε η Ευρυδίκη το έχουν επιβεβαιώσει.

valavani-1.jpg

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν;

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί κάνοντας μια «βόλτα» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram έχει δυο μεγάλες αγάπες. Το σερφ και τη μουσική

Είναι ντράμερ στους Barb Wire Dolls που έχουν έδρα το Λος Άντζελες. Είναι όμως και σέρφερ. Για πρώτη φορά έκανε σέρφινγκ στα 13 του χρόνια και από τότε έχει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Ο Γρηγόρης έχει διπλή καταγωγή αφού ο πατέρας του είναι Αμερικανός και η μητέρα του έχει καταγωγή από την Καβάλα. Στην εφηβεία του ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό και έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24.

Συμμετείχε στο Nomads καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη. Τον έχουμε δει όμως και ως μουσικό στο X Factor.

Η Ευρυδίκη και ο Γρηγόρης πέρασαν το Σαββατοκύριακο στην Τήνο και δες φωτογραφίες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved