Λάουρα Νάργιες: Η απίθανη φωτογραφία με τον γιο της! Συγκίνηση στη συνάντηση με τον προπάππου!
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Η απίθανη φωτογραφία με τον γιο της! Συγκίνηση στη συνάντηση με τον προπάππου!

Στη γενέτειρα της βρέθηκε παρέα με τον γιο της η Λάουρα Νάργιες προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είχε την ευκαιρία να συναντήσει και αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο παππούς της.

Η όμορφη μανούλα μάλιστα έζησε συγκινητικές στιγμές όταν ο γιος της συνάντησε τον προπάππου του. Ο μικρούλης όπως αποκάλυψε η ίδια η Λάουρα είναι ο τέταρτος δισέγγονος του παππού της.

nargies-(3).jpg

«Αυτές είναι στιγμές μοναδικές, ξεχωριστές, συγκινητικές! Ο παππούς μας χαίρεται το 4ο του δισέγγονο! Τρελό!!! Πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε τα 90α του γενέθλια, εννοείται πως δεν παρέλειψε να χορέψει. Μπράβο παππούκα λεβέντη, να σε χαιρόμαστε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα και οι φωτογραφίες είναι συγκινητικές

Δες τις στη gallery

«Ξεκινά ένας σημαντικός νέος κύκλος στη ζωή μας. Το θέλαμε τόσο πολύ από τις δυο πρώτες εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο. Τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όμορφο και να τον ετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη ζωή εκεί έξω…», είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις η Λάουρα μετά το τοκετό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved