Ραγίζει καρδιές το ποστ της Γερμανού:Χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος
Showbiz

Ραγίζει καρδιές το ποστ της Γερμανού:Χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος

Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού!

Η παρουσιάστρια με αφορμή τα 24 χρόνια από την απώλεια του πατέρα της, ανέβασε ένα βίντεο με αξέχαστες στιγμές του.

Η Ναταλία Γερμανού η οποία συχνά αναφέρεται στη σχέση που είχε μαζί του και πόσο λείπει από τη ζωή της έκανε ένα συγκλονιστικό ποστ με τα λόγια της να ραγίζουν καρδιές!

germanou-(3).jpg

«Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές.. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα ! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Προχθές η Κατερίνα Βλάχου μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο βίντεο.
Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα είσαι για πάντα. 5/9/1934-21/5/1999», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/Csjc_dfPZlP

«Αγαπούσα πολύ τον πατέρα μου, τον θαύμαζα και δεν τον έβλεπα ανταγωνιστικά. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μπορέσει κάποτε να πει «μπράβο το κοριτσάκι μου, τα κατάφερε καλά». Δεν ξέρω αν το 1999 που έφυγε είχε προλάβει να σκεφτεί «τα κατάφερε καλά η κορούλα μου» γιατί τότε ήμουν στην τηλεοπτική μου εφηβεία, έκανα το Mega Star. Αλλά το πιστεύω, είναι παρών και τώρα – όπως και αν ακούγεται αυτό. Θεωρώ ότι βλέπει, καταλαβαίνει, με προστατεύει», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved