Εκλογές 2023: Ράνια Θρασκιά: To μήνυμα στο Instagram μετά την εκλογή της
Showbiz

Εκλογές 2023: Ράνια Θρασκιά: To μήνυμα στο Instagram μετά την εκλογή της

Εκλογές 2023: Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης κατάφερε να εκλεγεί η Ράνια Θρασκιά

Στην πρώτη της εκλογική αναμέτρηση η Ράνια Θρασκιά βγήκε δεύτερη σε σταυρούς και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την εμπιστεύτηκε.

thraskia-(3).jpg

«Ευγνωμοσύνη. Για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία με αγκαλιάσατε.
Συγκίνηση. Για όλα όσα μοιραστήκαμε αυτές τις 3 εβδομάδες, κάθε φορά που ανταμώναμε στους χώρους εργασίας, στις πλατείες και στις γειτονιές.
Δέσμευση. Να συνεχίσω να διεκδικώ ώστε η φροντίδα του ανθρώπου να αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής.
Απόφαση. Για συνέχιση του αγώνα για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Αποδοχή, Ενσυναίσθηση και παιδεία χωρίς διακρίσεις. Με λογική και ευαισθησία. Για την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δες την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CsjgHtIsCeP

«Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, ένα τηλέφωνο να σηκώσω ή μια δυνατή πλάτη. Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Την πρώτη χρονιά στα δελτία ήμουν ταυτόχρονα και στο ”Καλημέρα Ελλάδα”. Έπρεπε να φεύγω από Σύνταγμα, εκείνη την περίοδο είχε τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας, να ανεβώ να πω το δελτίο και να γυρίσω να το πάρω. Έχω φτάσει πρωί και επειδή από κάτω είχε μπουζούκια και ήταν ακόμη ανοιχτά δεν είχε παρκινγκ», είχε πει η ίδια σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved