Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: Η σχέση με τον Σάκη Ρουβά και γιατί δεν έχουν συνεργαστεί

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε γιατί δεν έχουν συνεργαστεί.

Αρχικά ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης: «Ξεκίνησα με τον Σταμάτη Γονίδη και την Δέσποινα Βανδή στην Θεσσαλονίκη στο Μπουμ. Δεν θα τα πω όλα με τη σειρά, γιατί είναι πολλά. Μετά με Βανδή και Μαζωνάκη, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Κουρκούλη.»!

martakis-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά τώρα που το σκέφτομαι. Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί. Με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα και με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους.¨»

Και υπογράμμισε: «Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε με τον Σάκη Ρουβά. Έχουμε γνωριστεί κι είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν λίγο στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε πολύ ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό»!

martakis-(2).jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved