Στηβ Κακέτσης: Οι συγκινητικές δηλώσεις στην κηδεία του – «Έφυγε ο τελευταίος λεβέντης της νύχτας»
Showbiz

Στηβ Κακέτσης: Οι συγκινητικές δηλώσεις στην κηδεία του – «Έφυγε ο τελευταίος λεβέντης της νύχτας»

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση χθες, Δευτέρα 22 Μάη στο νεκροταφείο Παπάγου.

Στην κηδεία του παρευρέθηκαν η πρώην γυναίκα του, Κατιάνα Μπαλανίκα με τον γιο τους, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Ελένη Ράντου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Μαρινέλλα, όπου και έκαναν δηλώσεις.

kaketsi-(6).jpg

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τόνισε: «Έφυγε ο τελευταίος λεβέντης της νύχτας, έφυγε από την ντομπροσύνη του και την καλοσύνη του».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη η απώλειά του. Ήταν ο τελευταίος των μοϊκανών της νύχτας. Λίγο πριν το θάνατό του δεν μίλαγε με κανέναν. Όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο, μου έλεγε “μίλα μου, αλλά δεν μπορώ να μιλάω εγώ”»

kaketsi-(2).jpg

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος υπογράμμισε: «Έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένας καλός συνάδελφος, ένας κιμπάρης, ένα καλό παιδί. Μέσα στο χώρο το δικό μας άφησε ένα από τα καλύτερα ονόματα. Ο Στηβ, για μένα, είχε πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια περίπου που έχασε το μαγαζί του. Απλώς πρόσφατα έκλεισε τα μάτια του».

Και η Πέγκυ Ζήνα τόνισε: «Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της ψυχής του να φύγει γιατί είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήταν απομονωμένος γιατί ήταν αξιοπρεπής και περήφανος».

kaketsi-(5).jpg

Δείτε το απόσπασμα με τις συγκινητικές δηλώσεις καλλιτεχνών στην κηδεία του Κακέτση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved