Showbiz

Στηβ Κακέτσης: Οι συγκινητικές δηλώσεις στην κηδεία του – «Έφυγε ο τελευταίος λεβέντης της νύχτας»

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση χθες, Δευτέρα 22 Μάη στο νεκροταφείο Παπάγου.

Στην κηδεία του παρευρέθηκαν η πρώην γυναίκα του, Κατιάνα Μπαλανίκα με τον γιο τους, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Ελένη Ράντου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Μαρινέλλα, όπου και έκαναν δηλώσεις.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης τόνισε: «Έφυγε ο τελευταίος λεβέντης της νύχτας, έφυγε από την ντομπροσύνη του και την καλοσύνη του».

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη η απώλειά του. Ήταν ο τελευταίος των μοϊκανών της νύχτας. Λίγο πριν το θάνατό του δεν μίλαγε με κανέναν. Όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο, μου έλεγε “μίλα μου, αλλά δεν μπορώ να μιλάω εγώ”»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος υπογράμμισε: «Έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένας καλός συνάδελφος, ένας κιμπάρης, ένα καλό παιδί. Μέσα στο χώρο το δικό μας άφησε ένα από τα καλύτερα ονόματα. Ο Στηβ, για μένα, είχε πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια περίπου που έχασε το μαγαζί του. Απλώς πρόσφατα έκλεισε τα μάτια του».

Και η Πέγκυ Ζήνα τόνισε: «Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της ψυχής του να φύγει γιατί είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήταν απομονωμένος γιατί ήταν αξιοπρεπής και περήφανος».

Δείτε το απόσπασμα με τις συγκινητικές δηλώσεις καλλιτεχνών στην κηδεία του Κακέτση

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved