Σπυροπούλου: Μας άφησε άφωνους με το αποκαλυπτικό ροζ φόρεμα που έχει στη γκαρνταρόμπα της
Showbiz

Σπυροπούλου: Μας άφησε άφωνους με το αποκαλυπτικό ροζ φόρεμα που έχει στη γκαρνταρόμπα της

Μαμά έγινε πριν από περίπου έξι μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο μικρούλης γιος της, της έχει πάρει το μυαλό!

Η όμορφη παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανατρέχει στο παρελθόν και δημοσιεύσει φωτογραφίες.

spyropoulou-(5).jpg

Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα με αφορμή την ονομαστική της εορτή μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την έξοδό της την περασμένη χρονιά, ίδια μέρα και μας άφησε άφωνους με το φόρεμα που έχει στη γκαρνταρόμπα της.

Όπως θα δεις και στο βίντεο πρόκειται για ένα ροζ μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή που έχει μια λεπτομέρεια φανταστική.

Πιο συγκεκριμένα όλο το πλαϊνό μέρος του φορέματος είναι ακάλυπτο και δένει αρμονικά με υπέροχα μεγάλα διακοσμητικά κουμπιά. Ένα φόρεμα που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της.

Δες το βίντεο

Και μπορεί η Κωνσταντίνα να απόλαυσε όσο τίποτα τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της απολαμβάνοντας ό,τι λιχουδιά λαχταρούσε ωστόσο από το πρώτο διάσημα μετά τον τοκετό της είχε μπει σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και έχει ήδη χάσει τα περισσότερα κιλά.

spyropoulou-(1).JPG

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», είχε απαντήσει στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved