Βανέσα Αδαμοπούλου: «Μετά το "Πάνω στην τρέλα μου" υπήρξε μια χοντρο-παύση»
Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Μετά το "Πάνω στην τρέλα μου" υπήρξε μια χοντρο-παύση»

Breakfast@Star: Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ιωάννη Παπαζήση. 

Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις καθώς μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.

«Μετά το "Πάνω στην τρέλα μου" υπήρξε μια χοντρο-παύση! Το 2009 αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω να τραγουδάω. Μετά από την ευλογία που είχα με το πρώτο μου τραγούδι, ούσα και έναν χρόνο στη δουλειά, αισθάνθηκα ότι δεν βρίσκομαι στο μονοπάτι που θέλω. Ένιωσα πολύ έντονα ότι έπρεπε να σταματήσω να το κάνω αυτό γιατί κορόιδευα και τον εαυτό μου και τους άλλους», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου και συνέχισε:

adamopoulou-papazisi-(1).jpg

«Θέλει πάρα πολύ δουλειά και στις περιπτώσεις που υπάρχουν παιδιά είναι καταστροφικοί οι εγωισμοί για τα παιδιά. Εμείς σαν βάση θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον, ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια την εβδομάδα στον μπαμπά του και πιστεύω ότι η συνεπιμέλεια είναι πάρα πολύ σημαντική. Πλέον οι γονείς και οι πατεράδες θέλουν να συμμετέχουν και, όταν μιλάμε για ισότητα των δυο φύλων, πρέπει να μιλάμε και για ισότητα των γονεϊκών ρόλων.

Μετά τον χωρισμό το πιο δύσκολο είναι η αλλαγή στην ουσία. Ο χωρισμός φαίνεται στην αρχή κάτι βαρύ και δύσκολο, και είναι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τέλος αλλά είναι η συνέχεια» .

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved