Γη της Ελιάς: Η απίστευτη αλλαγή της Ισμήνης στα δυο χρόνια της σειράς – Έχει χάσει πολλά κιλά
Showbiz

Γη της Ελιάς: Η απίστευτη αλλαγή της Ισμήνης στα δυο χρόνια της σειράς – Έχει χάσει πολλά κιλά

Γη της Ελιάς: Όμορφη, καλλιεργημένη, ταλαντούχα και ανάμεσα σε δυο άντρες που την λατρεύουν, τον τηλεοπτικό της μπαμπά, Λυκούργο και τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Κωνσταντίνο.

Και όπως κατάλαβες μιλάμε για το κορίτσι εκείνο που μπήκε στη Γη της Ελιάς και έφερε απρόσμενες εξελίξεις σε μπόλικες ιστορίες, την αγαπημένη μας Ισμήνη ή όπως είναι το όνομά της, Αντωνία Χαραλάμπους!

ismini-gi-ths-elias-(2).jpg

Και αν έχεις παρατηρήσει κάτι που έχει αλλάξει πολύ κατά τη διάρκεια των δυο περίπου ετών που βρίσκεται στη σειρά, αυτό δεν είναι άλλο από την εικόνα της -γιατί η ερμηνεία της από την αρχή ήταν εξίσου δυνατή-.

Η ηθοποιός μπήκε στη σειρά του Mega λίγους μετά από όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι ένα υπέροχο αγοράκι και όπως ήταν φυσικά ήταν πρωτοείδαμε με τα κιλά της εγκυμοσύνης, περνώντας όμως οι μήνες παρατηρούσαμε την μεγάλη αλλαγή στη εμφάνισή της.

ismini-gi-ths-elias-(4).jpg

Φαίνεται πως έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε στη εγκυμοσύνη της και πλέον οι στιλίστες της σειράς, έχουν αλλάξει και όλα της τα σύνολα.

Δες στη gallery φωτογραφίες με τη μεγάλη αλλαγή στη εμφάνισή της

«Οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές ήταν, νομίζω, οι ώρες πριν από τον ερχομό του Αδριανού. Η γέννηση ενός μωρού δεν είναι μόνο μια απίστευτη εμπειρία ζωής, αλλά και μια διαδικασία λίγο επίπονη. Είναι μια πρόκληση για μια γυναίκα, θεωρώ, γιατί χρειάζεται να επιστρατεύεις όλων των μορφών δυνάμεις, ψυχική, πνευματική, σωματική. Θέλει υπομονή και ψυχραιμία, δεν είν’ αστείο», έχει πει η ίδια μιλώντας για τη γέννηση του γιου της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved