Ούτε μοναχός, ούτε… μονάχος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Βρήκε νέο κεραυνοβόλο έρωτα!
Showbiz

Ούτε μοναχός, ούτε… μονάχος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Βρήκε νέο κεραυνοβόλο έρωτα!

Δεν θα πάει τελικά σε μοναστήρι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού βρήκε νέο κεραυνοβόλο έρωτα.

Ο δημοφιλής performer και beauty expert, ο οποίος συμμετείχε πέρυσι στο Survivor, είχε ανεβάσει πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok, εκφράζοντας τις προθέσεις του να πάει στο Άγιον Όρος. Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, ανήμερα τη γιορτή του, βρίσκεται σε καινούργια σχέση – που όμως δεν σκοπεύει να εκθέσει τούτη τη φορά στα φώτα της δημοσιότητας.

«Πέρασαν τα δύσκολα, είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου επαγγελματικά. Όσο για τα προσωπικά μου, αφού με ρωτάτε συνεχώς, θα σας απαντήσω σήμερα που είναι η γιορτή μου ότι από δω και πέρα θα κρατάω τα προσωπικά μου σαν επτασφράγιστο μυστικό, γιατί εγώ και η καινούργια μου σύντροφος δεν πρόκειται να βγάλουμε τη σχέση μας στη δημοσιότητα» ανέφερε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κωνσταντίνος, ρίχνοντας μαζί και τη… βόμβα για τα νέα δεδομένα στα προσωπικά του.

emmanouil.webp

Σε επικοινωνία που είχε η Espresso μαζί του, ο viral πρώην παίκτης του «Survivor» τήρησε αυτό που αναφέρει στο post, αποφεύγοντας να αποκαλύψει την ταυτότητα της νέας συντρόφου του. Μίλησε, ωστόσο, για τη γνωριμία τους και όχι μόνο.

«Είμαστε μαζί περίπου τρεις μήνες και αισθανόμαστε πολύ ερωτευμένοι. Μας γνώρισε μια επώνυμη, κοινή μας φίλη, σε ένα dinner στο Κολωνάκι. Εκείνη κάθισε δίπλα μου, πιάσαμε την κουβέντα, μου είπε ότι με ήξερε μέσα από τη δουλειά μου ως τραγουδιστή και make-up artist, αλλά και ότι με παρακολουθούσε στο “Survivor”. Ανταλλάξαμε κινητά και αρχίσαμε να μιλάμε και να βγαίνουμε. Έχουμε κάνει ήδη δύο ταξίδια μαζί στην Ελλάδα, από τα οποία δεν ανέβασα τίποτα στα social» δήλωσε στην «Espresso» ο Εμμανουήλ.

«Ασχολείται επαγγελματικά με το life coaching και η οικογένειά της είναι γνωστή. Η ίδια, βέβαια, δεν αγαπά τα φλας. Δεν την πειράζει, ωστόσο, να μαθευτεί η σχέση μας. Εγώ δεν θέλω ακόμη, θέλω πρώτα να περάσει ο καιρός. Πριν από έναν μήνα στο Κολωνάκι πέρασε κάποιος γνωστός παπαράτσι και μας τράβηξε, αλλά του ζήτησα να σβήσει τις εικόνες κι εκείνος σεβάστηκε την επιθυμία μου» κατέληξε ο Κωνσταντίνος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved