Βίκυ Καγιά: Γιατί δεν συναντήθηκε με τη Σοφία Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ Καννών
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Γιατί δεν συναντήθηκε με τη Σοφία Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ Καννών

Και τα δυο διάσημα μοντέλα, η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή, βρέθηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών αλλά δεν τα κατάφεραν να συναντηθούν. Υπήρχε λόγος άραγε;

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε από το ταξίδι της στις Κάννες όπου βρέθηκε για να τιμήσει με την παρουσία της το φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ.

vicky-kagia-(6).jpg

Η παρουσιάστρια και μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της.

vicky-kagia-(14).jpg

Κατά την επιστροφή της στη χώρα μας την συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και τις έθεσαν διάφορα ερωτήματα σχετικά με τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, το τέλος του Shopping Star αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

vicky-kagia-(11).jpg

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν συναντήθηκε με τη Σοφία Χατζηπαντελή στις Κάννες η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Έφτασε η Σοφία στις Κάννες αλλά εμείς φύγαμε, οπότε δεν συναντηθήκαμε. Κάθε αποστολή έχει τις ημέρες της. Γιατί να μη συναντηθούμε; Προς Θεού απλά έτσι είναι οργανωμένο».

vicky-kagia-(8).jpg

Aναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια σημείωσε: «Τελειώνω τη θητεία μου στο Shopping Star 6 Ιουνίου με το καλό. Το επόμενο βήμα είναι οι διακοπές, χρόνος με τα παιδιά, προσωπικός χρόνος, να κάτσω να τα σκεφτώ, να ηρεμήσω, να βρω τα πατήματά μου. Κλείνει ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος. Όλα έχουν αρχή και τέλος. Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι θεατρικό. Θα ολοκληρώσω τη θητεία μου όπως πρέπει στο κανάλι που 7 χρόνια συνεργάζομαι άψογα και μετά θα δούμε. Δεν βιάζομαι. Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει στο Shopping Star».

Δείτε τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στις τηλεοπτικές κάμερες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved