Κατερίνα Λιόλιου: Οι φωτό με το λευκό μπικίνι & το κράξιμο των followers για τις αξύριστες μασχάλες
Showbiz

Κατερίνα Λιόλιου: Οι φωτό με το λευκό μπικίνι & το κράξιμο των followers για τις αξύριστες μασχάλες

Κι αντί κανείς να προσέξει τη φρεσκάδα της, το όμορφο πρόσωπό της, το υπέροχα γυμνασμένο της κορμί, ζουμάρει -γιατί κάτι κακό πρέπει να βρει η αλεπού που ως γνωστόν όσα δε φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια- και παρατηρεί τις τρίχες στη μασχάλη της Κατερίνας Λιόλιου!

Τελικά όντως ζούμε στην εποχή της οπισθοδρόμησης όσο κι αν κάποιοι κομπάζουν πως πάμε μπροστά με παντιέρα την εικονική πραγματικότητα!

Η Κατερίνα Λιόλιου πρόσφατα πόζαρε φορώντας ένα λευκό μπικίνι που αναδείκνυε περίφημα την καλλίγραμμη σιλουέτα της και αρκέστηκε να βάλει μόνο μια καρδούλα στη λεζάντα της!

lioliou-(1).jpg

Και επειδή κι εμείς σε αυτό αρκεστήκαμε, εντύπωση -κακή- μας έκανε πως κάποιες και κάποιοι μπήκαν στον κόπο να ζουμάρουν τις φωτογραφίες ώστε να βρουν κάτι το αρνητικό! Και βρήκαν -αν έχουν το Θεό τους- τις τρίχες στη μασχάλη.

«Η τριχούλα στη μασχάλη τι φάση;», «Κάτι ξέχασες βρε», «Γυναικάρα αλλά 2 ευρώ έχουν τα ξυραφάκια καμάρι μου», ήταν μερικά από τα εμετικά σχόλια ενώ πολλά ήταν κι εκείνα που «έκραζαν» τα προηγούμενα κακεντρεχή! «Πραγματικά, είστε εμετικοί. Βλέπετε μια φωτογραφία και ψάχνετε το ψεγάδι».

lioliou-(7).jpg

«Τι τρίχες; Πού είναι οι τρίχες; Ρε πάτε καλά; Με τι ασχολείστε; Δουλέψτε με την αυτοεκτίμησή, τις ανασφάλειες και τον εαυτό σας. Μην ενοχλείτε άλλους ανθρώπους χωρίς λόγο, απλά επειδή δεν μπορείτε να υπάρξετε χωρίς να κρίνετε και να μισείτε».
«Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα εμετικά σχόλια τα κάνουν γυναίκες. Πόσο κομπλεξικές είναι όταν κοιτάζουν να βρουν κάτι για να σχολιάσουν αρνητικά αντί να είναι υποστηρικτές. Και για κάτι κιόλας φυσιολογικό που διόλου αρνητικό δεν είναι. Έλεος».
«Ποιο είναι το θέμα σας ας πούμε, μπορεί απλά η κοπέλα να θέλει να έχει τρίχες στις μασχάλες, σώμα της. Ό,τι θέλει μπορεί να κάνει», έγραψαν κάποιοι. Και φυσικά η Κατερίνα δεν ασχολήθηκε και καλά έκανε αλλά θα απαντήσουμε εμείς με ένα δικό της στίχο! «Για σένα πια δεν έχω άλλο χρόνο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved