Τάμτα: «Ψήφισα για πρώτη φορά και αισθάνθηκα μια ευθύνη. Όφειλα να το κάνω και έτσι έπραξα»
Showbiz

Τάμτα: «Ψήφισα για πρώτη φορά και αισθάνθηκα μια ευθύνη. Όφειλα να το κάνω και έτσι έπραξα»

Για την Eurovision αλλά και τις φετινές εκλογές μίλησε η Τάμτα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή  «Το Πρωινό». 

Η τραγουδίστρια απέκτησε πρόσφατα ελληνική ταυτότητα και έτσι πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της Κυριακής. «Ψήφισα. Αισθάνθηκα μια ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα», τόνισε.

tamta-(2).jpg

Αναφερόμενη στην Eurovision, η τραγουδίστρια είπε: «Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αν προκύψει μια τηλεοπτική θα τη συζητήσω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν δώσαμε το 12αρι στην Κύπρο στη φετινή Eurovision. Δεν άξιζε τους τέσσερις βαθμούς σε καμία περίπτωση. Έχουν δώσει πολύ περισσότερους βαθμούς, σε acts που πιστεύω πως δεν ήταν για 12. Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στην Κύπρο απ’ ότι σε άλλους.

tam.jpg

Αναφερόμενη στην ελληνική συμμετοχή και στον Βίκτωρα Βερνίκο τόνισε: «Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα προφανώς δεν ήταν έτοιμο και με στεναχωρήσατε πάρα πολύ στην τηλεόραση που ήσασταν τόσο σκληροί. Επειδή έχω πάει στη Eurovision, φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί εκεί, καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας όποιες κι αν είναι».

tamta-(9).JPG

Τέλος, όταν η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision απάντησε πως με ένα κομμάτι που θα ένιωθε απόλυτα σίγουρη, θα πήγαινε.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη που έδωσε η Τάμτα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved