Νίκος Ορφανός: Η απόφαση να μην ξανασχοληθεί με την πολιτική και ο φόβος για τον γιο του, Πάνο
Showbiz

Νίκος Ορφανός: Η απόφαση να μην ξανασχοληθεί με την πολιτική και ο φόβος για τον γιο του, Πάνο

Ο Νίκος Ορφανός ήταν ο πρώτος καλεσμένος της αποψινής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε περιστατικά από τη μακρόχρονη διαδρομή του στην υποκριτική, περιέγραψε στιγμές από τις τηλεοπτικές του συνεργασίες και μίλησε για τη «θητεία» του στην πολιτική.

«Δεν είμαι φανατικός με κανένα κόμμα, πιστεύω στη συνεννόηση. Ασφυκτιούσα στην κεντρική πολιτική σκηνή... Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα με την πολιτική. Δεν έχεις δικαίωμα να μετανιώσεις όταν σε εμπιστεύεται ο κόσμος αλλά δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ορφανός.

orfanos.jpg

Επίσης, θυμήθηκε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό του Αλέκου Αλεξανδράκη, τη γνωριμία του με τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Δημήτρη Χορν και τον Γιάννη Τσαρούχη, και περιέγραψε τη μοναδική εμπειρία που του χάρισε η συμμετοχή του, στη σειρά «Το Νησί» για την οποία είπε ότι τον καθόρισε.

Επίσης, μοιράστηκε τις ανησυχίες που έχει ως πατέρας ενός μικρού αγοριού, ενώ, τέλος, μιλάει για το δύσκολο έργο που ανέλαβε ως καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης και εξήγησε γιατί η επαρχία δεν έχει κανέναν λόγο να «διψάει» για καλό θέατρο.

«Είμαι καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, ανέλαβα έναν οργανισμό που έπρεπε να ξαναστηθεί από το μηδέν» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ορφανός και συνέχισε: «Όταν μου λένε ότι η επαρχία διψάει για θέατρο, εγώ λέω ότι κανείς δεν διψάει για τίποτα, είναι όλοι χορτάτοι. Πρέπει να «κερδίσεις» τον ελεύθερο χρόνο τους».

orfanos2.jpg

Για τον γιο του, ο Νίκος Ορφανός είπε ότι ο Παναγιώτης πάει δευτέρα δημοτικού και όπως σχολίασε: «Ο γιος μας θα πάει φέτος κατασκήνωση, είναι η πρώτη φορά που θα πάει κάπου χωρίς εμάς, εγώ είμαι ψύχραιμος, η μάνα του ''τρέμει'' λίγο».

Επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που μεγαλώνει τον γιο του με τη σύζυγό του τονίζοντας πως: «Έχω έναν φόβο για το πώς θα διαχειριστούν τα παιδιά τον όγκο των πληροφοριών από το διαδίκτυο, εμείς προλαβαίναμε να τα φιλτράρουμε».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved